اگه یکی آموزش بده خوبه ها! :31: منم تا چند روز دیگه مودم وایرلس میگیرم این آموزش لازمم میشه. مطمئنا دوستان دیگه ای هم هستند که خواستار یادگیری استفاده از وایرلس این لپتاپ اند!!:11:نقل قول:
Printable View
اگه یکی آموزش بده خوبه ها! :31: منم تا چند روز دیگه مودم وایرلس میگیرم این آموزش لازمم میشه. مطمئنا دوستان دیگه ای هم هستند که خواستار یادگیری استفاده از وایرلس این لپتاپ اند!!:11:نقل قول:
کار زیاد سختی نیست اگه اطرافت شبکه وایرلس باشه و وایرلس لپ تاپ روشن باشه خودش پیداش میکنه کافیه که روش کلیک کنی تا بهش کانکت بشه . واسه کانکت شدن هم بستگی به شبکه وایرلس داره که طرف روش پسورد گذاشته باشه یا نه که بتونی بهش کانکت بشی یا نه؟نقل قول:
راه های دیگه ای هم داره و اون تنظیم دستی واسه کانکت شدن به شبکه مورد نظر که پسوردش رو بلد باشی
ماله تو هم مثل ماله منه تقریبا:31:نقل قول:
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
من نمیتونم درایور وایرلسشو نصب کنم !!! کمک!!!!eror :41:میده
اسم درایوری که میخوای نصب کنی چیه؟نقل قول:
باید این درایور رو نصب کنی
Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn)
ارورش چیه؟
شیطونک جون راست میگه واسه من که قبلا R252544 (فکر کنم مال 1564بود)رو نصب میکردم ارور میداد تا اینکه 1501 رو نصبیدم حل شد راحت نصب شد دم بچه های تایپیک گرم اینا 1501 رو معرفی کردن.اگه نداریش لینکش تو صفحات قبل هست اگه پیدا نکردی بگو بذارم. یه عکس از ارورت رو هم بذار بچه ها یه نظر بدن.:10:نقل قول:
بجه ها من همیشه با خودم میگفتم حیفه که 5010 تشخیص اثر انگشت نداره تا اینکه یه چیز جدید کشفیدم به جاش میتونیم از تشخیص چهره واسه ورود به سیستم ویندوز استفاده کنیم خیلی فاز میده. البته بگم رو وین 7 32 بیت کار میکنه 64 نیومده تا جایی که من اطلاع دارم تا 2 ماه پیش رو میگم شاید تا الان اومده باشه . قبلا هم این رو گفته بودم . من خودم درم ازش استفاده میکنم. راحت میشینی جلو مانیتور به جای اینکه پسورد بزنی خودش چهرت رو تشخیص میده میره تو سیستم. کس دیگه ای تا حالا استفاده کرده؟:27:
آقا تورو خدا یکی منو کمک کنه..من//intel/ n5010 i3//2gig//250gig دارم...1ماه خریدم...هنوز نتونستم گرافیکش رو به دست بیارم تو سایت دل هم همه درایور هاشو دانلوئو نصب کردم...اما نشد...media acclator hd ..همه رو من نصب کردم...نه وایر لس و نه گرافیکش نصب نشد...خواهش میکنم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه
زیر لپ تاپ نوشته service tag بعد جلوش یه کد نوشته مثلا 5ge6uj اونو بدهنقل قول:
بعدش هم شماره درایور های وایرلس و کارت گرافیک رو بده ببینم مشکلت چیه
سرویس تگ:bxwkzg1
منظورتو از شماره درایور وایر لس و گرافیک نفهمیدم
سرویس تگ:bxwkzg1