چرا 3000 شما که رتبت 1 هست.:27::27::27:بله اینطور که شنیدم چون پسر هستی میشه.نقل قول:
Printable View
چرا 3000 شما که رتبت 1 هست.:27::27::27:بله اینطور که شنیدم چون پسر هستی میشه.نقل قول:
کسی نیست بابا چرا تو این فروم کسی جواب نمیده :19:نقل قول:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان ترازم 4800 برایی اینکه ترازم ( توی قلمچی ) بشه 7500 به بالا باید روزی چند ساعت درس بخونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام:11:نقل قول:
همونطور که دوستمون گفتن جواب نهایی نیمه دوم شهریور ماه و کارنامه ی نهایی نیمه دوم مهر ماه.
سلام :11: اخه دوست عزیز سوال شما خیلی کلیه. شما باید بگی دقیقا ضعفت چیه و علت تراز 4500 چه عاملیه؟نقل قول:
مثلا عمومی های ازمون رو تو طول هفته خوندی ولی یادت نیست
یا مثلا تو دروسی مثل عربی و زبان ضعف داری؟
یا مثلا ...
چون صرف چند ساعت خوندن مشکل رو حل نمیکنه .
برای هر دانش اموز بخش اعظمی که منجر به پیشرفت میشه مربوط به چی خوندن (بستگی به اینکه ضعفش در چیه؟) و چگونه خوندن (اینکه روش جبران ضعف در اون درس چیه) میشه.
و بعد هم با حل شدن این موارد با اندکی زمان مطالعه رو بالا بردن نتایج خیلی درخشانی کسب میشه
دوست عزیز خب شما هم بگو چرا بالا نمیاد؟ درس خاصی رو درصد خیلی پایینی میزنی؟نقل قول:
استرس داری؟ با شیطنت درس میخونی؟ میخونی یادت میره؟ میخونی یاد نمیگیری؟
باید اینها رو مشخص کنی . در غیر اینصورت هر راه حل کلی ای کلیشه میشه و نمیتونه خوب راهنماییت کنه.
:11:
جدول دوستمون نلی جان رو دیدید؟ چند صفحه ی قبل لینک دانلود رو هم گذاشته با نامنقل قول:
کاربری : nelly joon پیدا نکردید بگید لینک صفحه ی مذکور رو بدم.
موفق باشید
برنامه ي قلمچي براي تابستان يه كمي ببخشيداااا ولي خب يكم چيزه ديگه خب .... همون چيز
برا يه آزمونش 100 ص از دين و زندگي پايه ووو ادبياااااات و فلان ووو بعد تازه با اون حجم عظيم اختصاصي پايه برا رياضي
اميدوارم بعد مهر درست بشه.
مطمئنا هيچ كس بدون اشكال نيست ...
به نظر من در زمان باقي مانده تابستان مثل من از بند اين برنامه هاي صفحه اي و راهبردي مسخره بكشين بيرونو برگردين به اشكالات اساسي تو پايه و خودتون رو گول نزنين.
شما اول بگو روزی چند ساعت درس میخونی ؟ :46:نقل قول:
چند صفحه قبل بحث بر اين بود كه معدل پيش دانشگاهي رو تو كنكور 90 تاثير ميدن.
ميخواستم بگم كه تو يكي از برنامه هاي گزينه 2 پوردسمالچي گفت : تا زماني كه از قبل امتحانات اعلام نكرده باشن كه تاثير داره تو كنكور تاثير نميدن هرچند كه نهايي باشه ( يعني اينكه چون ما نميدونستيم ( چون اصلا چنين قانوني نبود) كه قراره نمرات پيش تاثير داده بشه مربوط به ما ( فارغ التحصيلان 89 و ماقبل ان ) نميشه )
من از يه نفر ديگه هم اينو شنيده بودم
پس اونايي كه سال 89 و قبل اون فارغ شدن قسر در رفتن و اگه تو كنكور 1390 تا كنكور 1490 هم شركن كنن بازم تاثير نميدن . اين قانون براي فارغان 90 به بعده
الان یه هفته س که شروع کردم به درس خوندن و روزی 6 ساعت درس میخونم ... قراره پیش دانشگاهی هم سر کلاس نرم . منطقه سه هم هستمنقل قول:
مال من حل شد ...نقل قول:
رفتم پيش مشاور گفت كه با روزي 2 الي 3 ساعت همون 4900 خودش يه نوع شاهكاره.....
حالا قصد دارم به اميد خدا از همين امروز روزي 1 ساعت اضافه كنم......البته اگر سخت بود هفته اي 1 ساعت.....
بچه ها من ميخوام بين گزينه دو و قلمچي يكيش رو براي كنكور 90 انتخاب كنم .
متاسفانه بزرگسال درس ميخونم و دروس تخصصي اصلي سوم رو اصلا نخوندم ( زيست و شيمي و فيزيك ) آيا در گزينه دو و قلمچي فرصت كافي براي خوندن اين درس ها داده ميشه ؟ يا مثلا زيست 2 رو تا قبل از پايان آبان ماه امتحان ميگيرن تموم ميشه ؟؟
برنامه هاي گزينه دو و قلمچي پارسال يا امسال رو از كجا ميشه گيرآورد ؟