كره جنوبي صعود كرد . خيلي خوشحالم :46:
Printable View
كره جنوبي صعود كرد . خيلي خوشحالم :46:
بچه ها توجه دارید که :
حاج عمو برچسب های تاپیک رو عوض کرده :
قهرمان از پیش تعیین شده >> قهرمان واقعی :31:
+
ربوده شدن 4 نفر
و حذف یک سری برچسب های قبلی
راستی عمو، امضای جدید مبارک باشه :31:
"قهرمان معنوی" هم میذاشتی بد نبودا D:
میبینم که تاپیک بسته نشده.امیدوارم لیاقتش رو داشته باشید.
شما اگه راست ميگي حالا دوستدار كره جنوبي شدي
ميرفتي توي تايپيك مخصوص اين تيم پست ميدادي
يا اين كارو بكنيد يا لطف كنيد و خودتونو به كره جنوبي نچسبونيد
مهم اینه که کره باشه گویا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از 7 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تا گل خوردن بیاد راجبه کره شمالی چی بگه اخه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید اینجوری بخواد حاصل دست رنجش رو(تاپیک)بالا نگه داره.نقل قول:
خداییش یه جایزه ویژه باید بدن به عمو محسن,این چند روز خیلی حال کردیم دور همی و خندیدیم!!
ولی همه ی این بحث ها بکنار.عمو محسن اگه یه روزی بهت بگن برو کره شمالی زندگی(ببخشید,بردگی)کن,می رفتی؟؟ اونم نه واسه خودت یا خونوادت یا کسی که دوستش داری.واسه دولتو کسی که خودش رو برترین ادم روی زمین میدونه.یا حداقل برای کره ایها!!
بابا این یارو یه تهدید جهانیه و هر روز یه کشور تهدید نظامی میکنه!
اگه بگی نه که منطقیه و اگه بگی اره که دیگه تابلوئه 15 روزه یه ملتیو مسخره کردی!!
این تعصبت رو هم یه نمور کم کن.به خدا اگه همچین تعصبی رو روی تاریخ ایرانو کورش کبیر داشتی تا الان دو تا شاهنامه گفته بودی!
من دوستدار كره جنوبي نشدم و نخواهم شد . از خودتون چرا حرف در ميارين شما ؟نقل قول:
فقط خوشحالم كه با صودش به دور بعد سهميه آسيا در دوره بعد رو نزاشت كاهش بدن .
كره فقط شمالي :27: هزار تا گل هم بخوره در دل عاشقانش محبوبه بازم :40:نقل قول:
من خودم از چندين ماه قبل دارم برنامه ريزي ميكنم كه در سال هاي آينده حتما از اين كشور بازديد كنم :11:نقل قول:
آره یه پای فیناله حتماَ. فقط از گروهش نتونست بیاد بالا.:31:نقل قول:
من مطمئنم که کره شمالی یه پای فیناله امساله اما اونجا از هلند می بازه و دوم میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههه
خوش بگذره انشالله عزت پذیرایی کامل بشه