چت رومش مشکل داره
Printable View
چت رومش مشکل داره
چت رومش باید یه کاننال توی IRC بسازم . کسی میدونه چطوری اینکارو میشه انجام داد
بله حق با شماست.برای منم مشکل داره.
من که بلد نیستم ولی به black mer بگو حتما بلده چون خودش یه دونه راه انداختهنقل قول:
چت رومش باید یه کاننال توی IRC بسازم . کسی میدونه چطوری اینکارو میشه انجام داد
اگه میخواید چت خفن راه بندازم (یه چیز خیلی خیلی خیلی خفن) یکی یه IRC CHnnal بسازه اینم آموزش
انگلیسی هر کی بلدهکد:http://wiki.mibbit.com/index.php/Enable_Mibbit_on_Your_IRC_Server#WEBIRC_.28Best_method.29
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
نه برادر اون چت روم فرق داره یه چیز ساده هست که من نمیخوام
یه چیز خفن راه مینداستم
فقط یه نفر اسمشو گفتا در مورد گرافیکم من میتونم کمک کنم (کار با فتو شاپ)
Me iz albis
این زبان سوم شخص اول شخصی هست توی wow بهکار میره
لطفا آیکون را در فایل www یا ( root ) سایت قرار دهید
یکی رو انتخاب کن :))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا که یکیه
حالا چه فرقی میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟