-اون قسمت زياد تفاوتي نداره من كه هر گزينه اي گذاشتم تفاوتي رو احساس نكردمنقل قول:
Printable View
-اون قسمت زياد تفاوتي نداره من كه هر گزينه اي گذاشتم تفاوتي رو احساس نكردمنقل قول:
واقعا از توجه و پاسختون ممنونم.
اما من نمی دونم چرا احساس میکنم دیگه اون رنگ های سابق رو ندارم و تصویرش تغییر کرده.
حالا اگر تنظیم اصلیتون رو بفرمایید ممنون میشم...هر چند که فکر میکنم مدل tv شما c650 نیست.
اگه یکی از c650 دارها هم لطف کنه این عکسو بذاره ممنون میشم.
-شايد گزينه هاي ديگه تصوير رو تغيير دادين من روي پنل b650 هم تغييري نديدمنقل قول:
-باز هم اميدوارم دوستاني كه اين مدل رو دارند عكس قرار بدهند
سلام
دوستان ال سی دی c695 من بعضی وقتا که خاموش میشه و بعد که روشن میشه صفحه تار هستش
بعد که میزنم یه کانال دیگه و دوباره بر میگردم همون کانال درست میشه تصویر و باز شفاف میشه تصویر
بنظره شما مشکلی داره یا طبیعی هستش
یه ال سی دی 46 اینچ c650 هم هستش که اینم همین مشکل رو داره
راهنمایی کنید ممنون میشم
-تا زماني كه روي همون كانال هستين تار ميمونه حتي اگر چند دقيقه هم بشه ؟نقل قول:
نه عزیزنقل قول:
وقتی تلویزیون چند ساعت خاموش باشه و بعد که روشن میکنیم اینطور میشه
وقتی که کانال رو عوض میکنم درست میشه
البته بر اون 46 اینچ زنگ زدیم سامسونگ و اومدن بازدید و گفته بود مشکلی نداره
چون این ال سی دی ها لامپ تصویر ندارن برای همین چند ساعت که خاموش میشه و تلویزیون خنک بشه این مشکل پیش میاد که چیزه خاصی نیست
نمیدونم حرفش درست بوده یا نه؟
-فكر نميكنم حرفشون درست باشه لا اقل براي من كه اينطور نبودهنقل قول:
-ببينيد تنظيمات مربوط به تصوير ----- و يا ذخيره انرژي يا مدهاي كنتراست باعث اينكار نشده ؟
-يكبار رست فكتوري كنيد
اره فیلم رو که مطمئنم ولی خب در مورد تنظیمات باید چه چیزهایی رو تنظیم کنم؟نقل قول:
راستی تنها راهش همینه دیگه که به usb تلویزیون بزنم و با اپتیکال به دستگاه؟
اگه بخوام از xbox هم دالبی بگیرم باید چیکار کنم ؟
چون xbox من اپتیک نمیخوره باید یه مبدل بگیرم؟
-در مورد تنظيمات توي منوي صدا قسمت additional setting برين و spdif output رو ببينيد ايا روي dolby هست وتنظيمات ديگر البته توي C6900 اينطورهنقل قول:
-در مورد xbox هم خوب ميتونيد همون كابل رو بگيرين به سينماي خونگي و تنظيمات خروجي صداي xbox رو بگزارين روي dts
-اگر كابل كامپوننت داره انتهاش فيبر نوري هم ميخوره اگر ندارين كه بايد تبديل بگيرين
سلام به همه بچه های فعال این تاپیک مخصوصا t_tanhayam
من از صفحه اول تا 46 رو دیروز خوندم وسوسه شدم امروز رفتم یه c695 گرفتم با گارانتی البته 1,199,000
همه چیش ردیفه من تا الان مشکلی ازش پیدا نکردم ولی شانس من ----t نداره
خودشون اوردن نصب کردن و نه هزینه حمل و نه چیزی
در کل حرف نداره...