آره جانم، منم قربانی این واقعه جانگداز شده ام. ولی چه باید کرد...
Printable View
آره جانم، منم قربانی این واقعه جانگداز شده ام. ولی چه باید کرد...
دوستان کسی اطلاع داره که چرا --- با اینترنت همراه اول و ایرانسل کار نمیکنه ولی با دایل آپ و ای دی اس کار میکنه؟!!!
راه چاره ای هست؟
دوستان چرا --- با اینترنت همراه اول و ایرانسل کار نمیکنه؟ولی با adsl & dial up کار میکنه؟
اگه منظورت چيز پي ان هست كار ميكنه.
من الان دارم ازش استفاده ميكنم و خيلي خوب جواب ميده
اقا من نمي تونم با كامپيوتر از طريق گوشي به اينترنت وصل شم
تنظيمات رو انجام ميدم و شماره *99***8# رو هم ميزنم ولي وصل نميشه
مدل گوشي سامسونگ استار
دوست عزیز با ایران شل (!) تو همین وقت 16KBPS یعنی 16 کیلوبایت در هر ثانیه. سرعتش در حد adsl 128 هست اگه گوشیت edge رو ساپورت کنه. اگه تنهای آخر (!) باشه در حد دایال آپه یه چیزی حدود 5 کیلوبایت در هر ثانیه!!!! :2:نقل قول:
موفق باشی.
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
دوستان از چپاول گری های تنهای آخر براتون بگم که این جوریه : اگه یه بار یه بسته فعال کرده باشین به اصطلاح بدون محدودیت حجم بیش تر از 2 گیگابایت نمی تونین دانلود کنین و یه کمی هم سایت های ناجور برین مشکلاتی براتون پیش میاد از جمله همین خطای غیر منتظره! یعنی هرگز دفعه ی بعد نمی تونین بسته بخرین من که کلاً با تنهای آخر مخالفم اینترنت می خواین ایران شل!نقل قول:
دوستان هنوز سرعت همراه اول کمه در حد همون 5 6 کیلو؟؟؟؟؟
من استفاده میکنم مشکلی هم پیش نیومده سرعت دانلودم بین 28 تا 35 متغیره ولی رو قبض میاندوره که میرم میبینم 160000 تومان واسه اینترنت نوشتن که هرچی استفاده میکنم بیشتر میشه ولی تو سطر آخر که مبلغ قابل پرداخته همون 3000 که واسه فعال سازی دادم حساب میکنن نه 160000
میخواستم ببینم واسه شما هم همینطوریه؟؟
چه جالب چون من چند ماهه استفاده ميكنم ولي هنوز اين مشكلاتي كه از همراه اول ميگين مشاهده نكردم.نقل قول:
اگه EDGE تو محدوده شما فعال باشه سرعتش بالاست. حول و حوش 20.محدوديت دانلود هم نداره.
راستي از كجا فهميدين تو سايتهاي ناجور برين خطاي غيرمنتظره ميده؟؟!
واسه منم همينطوره.زنگ زدم 999 گفت اينكار رو كرديم تا بدونين چقدر اينترنت استفاده كرديد.توي قبضم جلوي اينترنت حدود 600 هزار تومن زده ولي توي مجموع قبض حساب نميشه.نقل قول:
سلااااااام
یکی کمک کنه
سیمکارت اعتباری همراه آخر پسر خالمو گرفتم که سرعت اینترنتشو تست کنم ولی نه با ارسال 1 به 8088 فعال میشه نه از طریق سایتش
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سایتش پیغام میده در حال حاضر این شماره قادر به فعال سازی اینترنت نمیباشد!