نقل قول:
با سلام مجدد خدمت مهندس صوفیان عزیز
انشاءالله که خیر است ، دیگر داشتیم نگران می شدیم ، سابقه نداشت که حدود یک هفته سری به این فروم نزنید . اما درمورد پاسخ جنابعالی ابتدا باید تاکید نمایم همانطور که در سطر اول پست قبلی نوشتم (مشکلات و کاستی ها) همچنان اعتقاد دارم که موارد ذکر شده جرو مشکلات و کاستی های این دستگاه است و به هیچ عنوان پیشنهاد تلقی نمی گردد :
1- مشکل هنگ کردن دستگاه برای بنده روزی حداقل چندبار رخ می دهد و همانطور که قبلا نیز عرض شد ارتباطی با سریع عوض کردن کانال نداشته و گاها پس از تماشای بیش از یک ساعت از یک کانال و در زمان تعویض رخ می دهد و یا در بعضی موارد در زمان خاموش کردن دستگاه هنگ می کند و تنها با قطع برق پشت آن خارج می گردد.
2- درمورد برنامه زمانبندی ضبط نیز خود واقفید که حداقل سه هفته است قول داده اید نسخه جدید ارایه خواهد شد که تا بحال اقدامی نشده است ، بهرحال دوستان ، این دستگاه را با این امکانات خریداری کرده اند و شایسته نیست که از این امکان مهم محروم باشند .
3- درمورد پخش فایلهای TS شما کافی است یک فیلم ضبط شده از تلویزیون را در حال نمایش منوی Info bar و با سرعت 4X و یا 8X ملاحظه نموده و سپس با همین روش یک فیلم غیر TS را پخش کنید و نتایج را مقایسه فرمایید ، در حالت اول تصاویر منقطع و پس از چند ثانیه ، 1 یا 2 ثانیه از فیلم جابجا می شود و در حالت دوم پخش بصورت ممتد و در هر ثانیه ، 3 ال 4 ثانیه از فیلم جابجا می شود .
4- عدم نمایش باقیمانده زمان تا خاموش شدن دستگاه و ریست شدن زمان Sleep یک نقص تلقی می شود ، اما تغییر استپ (فاصله) کلید Sleep از 30 دقیقه به 10 یا 15 دقیقه یک پیشنهاد تلقی می گردد که البته بنده مورد دوم را در پست قبلی خود نیاورده و تنها بعنوان پیشنهاد و بصورت تلفنی طرح نمودم .
(4- کلید Sleep : درزمان استفاده از Sleep با زدن مجدد کلید Sleep بجای نمایش باقیمانده زمان تا خاموش شدن دستگاه ، زمان Sleep ریست شده و از ابتدا محاسبه می شود .)
5- اشکال مورد پنجم نیز محرز است و در زمان مشاهده تلویزیون آزاردهنده است و شما می توانید این مورد را با دستگاه های مشابه مقایسه و خود قضاوت فرمایید .
6- بهر حال همانطور که حضورا نیز به عرض رسید تفاوت شدت صدا در حالت پخش تلویزیون آنالوگ (TV) و پخش از طریق خروجی نواترون (HDMI) بسیار زیاد و آزاردهنده است بطوریکه اگر ولوم صدای تلویزیون روی عدد 30 باشد و از حالت TV به حالت HDMI سوییچ می کنیم ، صدای تلویزیون به شدت کاهش پیدا می کند و لازم است ولوم صدا را تا عدد 50 یا بیشتر افزایش دهیم و یا به عکس . و این در حالی است که ولوم صدای دستگاه نواترون روی حداکثر (100) تنظیم شده است . بنده علاوه بر دستگاه نواترون یک دستگاه ویدیو پلیر سامسونگ ، یک دستگاه DVD Player مدل LG و یک سیستم صوتی نیمه حرفه ای LG دارم و درمورد هیچکدام از آنها این مشکل را ندارم .
7- با این مشکل عملا امکان ضبط یک کانال و مشاهده کانال دیگر را از دست داده ایم .
8- هنوز اعتقاد دارم ناخوانا بودن رنگ زیرنویس یک نقص تلقی می شود و همانطور که در دستگاه Eaget که دارای سخت افزار مشابه است این امکان موجود است ، انتظار است در این دستگاه نیز مشکل مرتفع گردد .
9- فکر می کنم تغییر زبان دستگاه برای دیدن یک فیلم منطقی نباشد .
10- درمورد این مشکل نیز لطفا دوستان دیگر که به دستگاه های مشابه دسترسی دارند بررسی و اعلا نظر فرمایند .
11- مهندس جان متوجه نشدم عدم نمایش فولدر IMS روی LCD دستگاه چه ارتباطی با هارددیسک می تواند داشته باشد ، اگر ممکن است بیشتر توضیح فرمایید .
مشکلات 12 و 14 را نیز که پاسخ نفرمودید .
باز هم از توجه و پاسخ جنابعالی تشکر کرده و همانطور که در پست شماره 386 عرض کردم ، اطمینان داشته باشید نقد سالم و گزارش مشکلات ، موجب بهبود و ارتقاء این دستگاه خواهد شد .