نه دوست عزیز به طور پیش فرض واسه PC هست ولی از خاصیت وایرلسش میخوام واسه گوشی استفاده کنم !نقل قول:
سوال من اینه که گوشی من WiFi داره ولی PC نداره ... چه جوری PC مودم رو شناسایی میکنه ؟
Printable View
نه دوست عزیز به طور پیش فرض واسه PC هست ولی از خاصیت وایرلسش میخوام واسه گوشی استفاده کنم !نقل قول:
سوال من اینه که گوشی من WiFi داره ولی PC نداره ... چه جوری PC مودم رو شناسایی میکنه ؟
با سیم های اتصال.(یا USB یا کابل شبکه)نقل قول:
مودم شما از یک طرف به پریز وصله؛ از اونطرف به PCنقل قول:
و حتی اصلا میتونه به PC وصل نباشه. شما هر دستگاه وایرلسی که داری، وایرلسش رو روشن میکنی، مودم تون رو پیدا می کنید (این مودم وایرلس داره دیگه!!!!!!!) مودموتون رو که پیدا کردید کاکنکت میشید و به اینترنت تماما آزاد!! متصل میشید:)
مودم شما یک router هم هست؛ یعنی میتونید دستگاه هایی که بهش وصل میشه تا برن اینترنت رو هم باهم share و متصل کنید. مثلا الان من دو تا کامپیوتر رو با این مودم هم به اینترنت متصل کردم هم باهمدیگه lan هستن و اشتراک فایل و امکان بازی lan دارن.
سلامنقل قول:
رمز و اینار و که گذاشتم
می گم داخل تنظیمات وایرلس چیزی برای کم کردن قدرت خروجی نداره؟؟؟
تا جایی که من میدونم و گشتم نه. چون با وجود رمزهای WPK2 (املاش درست نوشتم؟!) دیگه نیازی به نگرانی آنچنانی نیست!!!نقل قول:
دلیل اینکه میخواهی برد رو کم کنی چیه؟!
اینجا میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
'گزینه transmit power
چون شبکه 24 ساعته روشنه گفتم قدرت امواج خروجی رو کمتر کنم بر سلامتی ضرر نداشته با شهنقل قول:
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
]
این گزینه رو کم کردم ولی پدر سوخته عین قبل سیگنال می دهنقل قول:
آنتنش رو میخوای جدا کن. مثل اینکه انتن داخلی هم دارهنقل قول:
مطمئنی آنت داخلی داره؟؟ چون حتی از طریق اون سوکتش هم امواج رو پخش می کنهنقل قول:
منظور منم همینو میگم دیگه . وقتی انتنش رو جدا میکنی باید باز هم انتن بده. منتها باید بردش کمتر بشه. تو منوالش نوشته انتن داخلی هم دارهنقل قول: