مرسی داداش ولی این کار نمیکنه و میگه اشتباهه:41::41:نقل قول:
Printable View
مرسی داداش ولی این کار نمیکنه و میگه اشتباهه:41::41:نقل قول:
ممنون,من تا پایین اون که تیراندازی میکنه هم رفتم خیلی هم به طرفش تیراندازی کردم حالا دوباره میرم,ولی خیلی طول میکشه اون شکله بیاد؟چون خیلی صبر کردم:41:نقل قول:
بچه ها جون مشکل ما چیه که بازی بالا نمیاد؟هی میگه می خواهد وصل شه به اینترنت توی ویندوز7 هم بازی نصبه تو را خدا کمکم کنید!!
عزیز شما مشکل منو پیدا کردین متاسفانه...تنها راهش اینه که همون مرحله رو از اول بری و وقتی به اون قسمت رسیدی از همون جایی که دوستانتون هستن بدون امان به سمت دوشکاچی شلیک کنید تا دوستانتون به سمت جلو حرکت کنن(این یه باگه که واسه اکثر دوستان به وجود اومده)نقل قول:
یجا هست که یکی از این رگبارایی که زره مره داره از یه بالایی بطرفت تیراندازی میکنه دوستات جلو نمیرن من جلو رفتم ,نارجک پرتاب کردم,کلی به طرفش تیراندازی کردم اما هنوز نمیدونم باید چکار کنم یه چیزی هم تومایه های DShKمینویسه یعنی چی؟
اینو امتحان کن(من با این نصبش کردم):نقل قول:
کد:2NH9-37LE-TV6K-M2YS-VJB8
اون کرکی که گذاشتم صفحه ی قبلو بریز ببین درست میشه.نقل قول:
راستی تو ویندوز 7 گفتی هستی؟خب برو اینجا که میگم:
open network and sharing center بعد change adapter setting تو ستون سمت چپ و بعدش local area connection تو اگه فعاله غیر فعالش کن و یا برعکس
ممنون ولی اینم کار نکرد:41:نقل قول:
من این سریال نامبرو برای مالتی پلیر میخواما؟؟
آقا این سریال نامبری که میگید واسه چیه؟؟؟
مگه این بازی به سریال احتیاج داشت اصلا؟؟
برای مالتی پلیر میخوام.کسی داره؟؟؟
حالا تنها راهش همینه خیلی هم جلو نرو...اون اواسط سنگر هستش اونجا وایسا همین که دیدی تیربار راه افتادنقل قول:
بزنش فرصت نده که شلیک کنه تا دوستامون برن جلو و اون نقطه رو علامت گذاری کنن بعد میبینی که موشک میخوره بوم میره رو هوا.
در ضمن اون دوشکا نیستش...تیربار سبک گرینوف هستش.:31: