ایول! یعنی از شنبه شبانه رایگان میشه؟! این فوق العاده است!
از منم ظهر قطع بود و دوباره وصل شد.یکم صبر کن اگه درست نشد با پشتیبانی زنگ بزن برات درست میکنه.تا 10 شب بیشتر نیستشا!
موفق باشید.
Printable View
ایول! یعنی از شنبه شبانه رایگان میشه؟! این فوق العاده است!
از منم ظهر قطع بود و دوباره وصل شد.یکم صبر کن اگه درست نشد با پشتیبانی زنگ بزن برات درست میکنه.تا 10 شب بیشتر نیستشا!
موفق باشید.
وای چه شود اگه شبانه راه بیافته!. حتی اگه سرعت شبانه رو هم پایین بیارن بازم با قیمتی که مخابرات داره سرویس میده به صرفه هستشنقل قول:
معلومه دیگه مشکل از طرف مخابراته شما با پشتیبانی تماس بگیر ببین چطوره...نقل قول:
برادرا شنبه یه نگاهی به down tream و up stream مودم بنذازن ببینن چطوره.............نقل قول:
من که دلم راضی نیستش....میگم اگه بخوان سرعت روزانه رو کم کنن...شبانه نمیخوام:31:
پ.ن: عزیزان الان منم به پشتیبانی زنگ زدم و صحت این خبر رو پرسیدم و اونا هم تایید کردن و از روز شنبه ساعت 1 بامداد تا 6 صبح مجانی هست گفتن که سرعت تغییری نمیکنه ....خدا کنه...
با اینکه میگن سرعت روزانه رو کم نمی کنند اما حتما سرعت شبانه رو کم می کنند.
میدونید اگه شبانه را رو 1 مگ سرعت بدند هرشب میشه به راحتی 2-3گیگی دانلود داشت :8: (اما بعید می دونم سرعتو تغییر ندند)
عصر که رفتم نمایشگاه ازشون در موردش می پرسم
سلام دوستان شرکت مخابرات تو خود نمایشگاه ثبت نام میکنه یا باید فقط رفت خرازی
با سپاس
پس قربون دستت یه ندایی به ما بدهنقل قول:
فکر نکنم نمایشگاه ثبت نام کنن....!نقل قول:
سلام
من روز اول رفتم نمایشگاه.
ان جا ثبت نام می کنند. اما نمی دونم مدارک را کی باید بهشون تحویل داد.
چند تا عکس بذارید تا بیشتر باخبر شیمنقل قول:
تو نمایشگاه از خانم شفیعی پرسیدم گفتم سرعت شبانه هیچ تغییری نمی کنه و مثل سرعت روزانه ست. خیالتون راحت:5:
زنگ زدم آخر با کلی پیگیری متوجه شدم پسوردم رو عوض کردن و اونی که موقع کانفینگ کردن مودم وارد کرده بودم مال یکی دیگه بوده واسه همین وصل نمیشد .نقل قول:
معلومه دیگه مشکل از طرف مخابراته شما با پشتیبانی تماس بگیر ببین چطوره...
دوستان مثل اینکه میگفتن شبانه رایگان فعال شده ( ساعت 1 تا 6 ) فقط واسه اطمینان چک کنید ببینید بعد از ساعت 1 شب از اعتبارتون کم نشه .نقل قول:
برادرا شنبه یه نگاهی به down tream و up stream مودم بنذازن ببینن چطوره.............
من که دلم راضی نیستش....میگم اگه بخوان سرعت روزانه رو کم کنن...شبانه نمیخوام:31:
پ.ن: عزیزان الان منم به پشتیبانی زنگ زدم و صحت این خبر رو پرسیدم و اونا هم تایید کردن و از روز شنبه ساعت 1 بامداد تا 6 صبح مجانی هست گفتن که سرعت تغییری نمیکنه ....خدا کنه...
امروز یکی از بچه ها نمایشگاه بود گفت ثبت نام دارن ، البته یه چیزی راجب مودم رایگان یا یه همچین چیزی گفت که متوجه نشدم منظورش چیه .