میتونی از تو وبلاگم دانلود کنی.نقل قول:
Printable View
میتونی از تو وبلاگم دانلود کنی.نقل قول:
سلام دوستان
من خيلي علاقه به ساخت بازي هاي open world دارم
به نظرتون با unity امكان ساخت همچين چيزي هست؟
چيزي كه منو خيلي متعجب كرد اين بود كه مدل هاي 3dmax مستقيم تو برنامه import ميشه :-o
اگه ممكنه يه كتاب يا سايت آموزش فارسي و يا يك ويدئو آموزشي بهم معرفي كنيد كه كامل ياد بده
ممنون
بله ... ساخت بازی Open World با سیستم UniLoad امکان پذیر هست و خوشبختانه یونیتی از یه تکنیک به طور پیشفرض استفاده میکنه و اون هم این هست که اجسامی که دوربین نشونشون نمیده یا قسمت هایی از جسم که نمایش داده نمیشه رو رندر نمیکنه و ساخت بازی با جزئیات بالا رو برای ما فراهم کردهنقل قول:
و همینطور علاوه بر 3d max مدل های مایا رو هم مستقیم ایمپورت میکنه و از لحاظ ساپورت فرمت حرف اول رو در بین انجین های دیگه میزنه
سایت یا ویدئوی آموزشی زیاد هست ... میتونید توی سایت persian-designers مقاله های مبتدی اون رو دانلود کنید و یه خورده که راه افتادید از سایت هایی مثل سایت زیر برای آموزش استفاده کنید
با سرچ عبارت Unity Tutorials میتونید آموزش های بیشتری رو پیدا کنید و البته این رو هم بگم هیچ آموزشی به اندازه ی Help خود یونیتی جامع نیست ... پس خواندن Help فراموش نشهکد:http://unity3dstudent.com
آقا blender هم ساپورت ميكنه ديگه؟
اگه آرهيه عالمه از مشكلام تو بازيم برطرف شد!Blender رو بلدم باهاش كار كنم!!!
بله خروجی های Blender رو ساپورت میکنه ... برای اطلاعات بیشتر به Help یونیتی مراجعه کنیدنقل قول:
پروژه Health Control
پروژه Health Control را برای یونیتی کاران آماده کردم
مسافت بین یک نارنجک ها و Player رو هم در این پروژه درست کردم یعنی اگر نارنجک در نزدیک شما منفجر شود جان بیشتری از دست می دهید!
این مطالب رو در وبلاگم هم گذاشته ام
[HTML]http://pgomid3000.persiangig.com/other/Health_Control_www.darkman3000.mihanblog.com.rar[/HTML]
سلام
من يه مشكلي دارم
يونيتي رو نصب كردم
تو دمو Island همه چيز خوبه
اما وقتي خودم new project ميسازم و پلير رو ميذارم ، همه چيز تار هست
بلور هم رو كاراكتر نيست!
كسي ميدونه مشكل چيه؟
سلام
من يه مشكلي دارم
يونيتي رو نصب كردم
تو دمو Island همه چيز خوبه
اما وقتي خودم new project ميسازم و پلير رو ميذارم ، همه چيز تار هست
بلور هم رو كاراكتر نيست!
كسي ميدونه مشكل چيه؟
یه شات بزارنقل قول:
امید جان عجب حالی به بروبچ یونینتی کار می دی دمت گرم.
من با یک مشکل جدی برخورد کردم حجم پلی گانها بازی که دارم می سازم توی یک لول 1.5 میلیون شده ولی این قابلیت یونیتی که اجسامی که تو دید نیستند رو رندر نمی کنه ظاهرا درست عمل نمی کنه . این نرخ فریم هم که معلوم نیست از کجاش وارد رقم اعشار می شه و مثلا 14567 یعنی همین عدد یا 14.567 فریم بر ثانیه .
قابلیت level of detail هم که یونیتی نداره . موندم چی کار کنم با این بازی.