اين اصلا دليل موجهي نيست . Lite On يكي از بزرگترين توليد كنندگان درايو در دنياست .نقل قول:
شما چرا تا CD تركيد اول فكرت رفته به سمت درايو ؟
مدياي آشغال حتما استفاده شده براي سي دي بازيت ..
Printable View
اين اصلا دليل موجهي نيست . Lite On يكي از بزرگترين توليد كنندگان درايو در دنياست .نقل قول:
شما چرا تا CD تركيد اول فكرت رفته به سمت درايو ؟
مدياي آشغال حتما استفاده شده براي سي دي بازيت ..
با سلام به LORD_theOne و Gabanaنقل قول:
به نظر شما سونی نسبت به پلکستور در چه سطحی هست ؟!
چون من قصد خرید دی وی دی رایتر پلکستور را دارم ( بین 712 و 760 پلکستور ) و میخوام بدونم سونی از لحاظ کیفیت رایتر ، بی صدایی و خوندن دی وی دی چگونه هست و اصولا لنزش قوی هست یا نه ( با توجه به اختلاف 30 تومنی ارزش هزینه بالاتر را داره یا نه ) ؟؟!
با تشکر
سلامنقل قول:
سی دی و دی وی دی های خامی که علامت لایت اسکریب دارن , میشه روشون حک کرد.
نرم افزار خاصی هم می خواد. من چند تا نرم افزار متن باز روی اینترنت براش دیدم.
بگفته دوستان , نرو هم میتونه اینکارو بکنه.
البته برای حک باید دیسک را بعد از رایت شدن در بیاری و وارونه داخل درایو بگذاری.
ياشار جان ..
سوني و بلكستور در مدل هاي جديدشون عموما از درايو هاي ديگر شركت ها مثل سامسونگ , بنكيو و .. استفاده كردن - با پولي كه به اينا مي خواي بدي مي توني يه مدل از برند ديگه برداري و يه پولي هم بمونه واس خودت /.
كلا سوني و پلكستور توصيه نميشه /.
دوستان اگر مي شود در مورد تكنولوژي دابل لير كه روي دي وي دي رايترهاي جديد است توضيح دهيد و اينكه اين كار روي دي وي دي هاي معممولي هم اجرا مي شود يا اينكه دي وي دي هاي مخصوص به خود را دارد و لطفا بگوييد چگونه با دي وي دي رايتري كه مجهز به اين سيستم است مي شود اين كار را كرد... با سپاس
با سلام و سپاسنقل قول:
1- از پستهای قبل نتیجه گیریم این بود که سونی را پیشنهاد میدید ولی ردش کردید :18: :18:
2- امروز سونی با گارانتی راهجو ( 830 ) 38 تومن قیمت کردم و آخرین مدل پلکستور ( 760 ) 75 تومن ، اچ پی مدل جدیدی داده که 20 X هست 45 تومن ( طرح و رنگ جعبه فرق کرده قبلا سفید و آبی بود ولی این مدل مشکی سبز بود ) ، پلکستور 712 یو اف که اکسترنال هست 78 تومن و پلکستور 716 با 8 مگ بافر 75 تومن . ( 712 مدل 2004 هست به نظرتون خریدش صرف میکنه توء ریویوها نمره خوبی گرفته !؟ )
شما به شخصه خرید کدوم برند توصیه می کنید ؟ :11:
سلام دوستان سوالي داشتم :
از فلاپي رامم مدتي صدا در مي ياد وقتي كه رم ريدرم وصل مي كنم مشكل چيست
با سلام
گارانتی دی وی دی ایسوز Mtc هست اگر اشتباه نکنم ، کسی تلفن شرکت و نام شرکت میدونه !؟
نقل قول:
کجایی چرا انقدر اینجا خلوت شده ؟؟؟ :19: :19: