55st30 ساخت ژاپن - پلاسما پاناسونیک حدود 5تومنهنقل قول:
HX925 سونی
D8880 سامسونگ
Printable View
55st30 ساخت ژاپن - پلاسما پاناسونیک حدود 5تومنهنقل قول:
HX925 سونی
D8880 سامسونگ
55D8880 سامسونگ هنوز رودستش نیومده از نظر مصرف برق و کیفیت و کارایی حرف اول رو میزنه فقط تولید داخله :31:نقل قول:
نوشته شده توسط aliblbl [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قصد خرید یک تلویزیون 3d(55) را دارم (حتی تا 6-7میلیون) اما واقعا" گیج شده ام نمی خواهم پولی فقط بابت برند بدهم.میخواهم بدانم کدام برند و کدام مدل را دوستان پیشنهاد میدهند.
یک سوال داشتم و چون تاپیک دیگه ای پیدا نکردم، اینجا مطرح می کنم.
من حدود یک ماه هست که یک تلویزیون LCD سونی 40 اینچ خریدم و کانالهایی که ذاتا 4:3 هستند رو به همون صورت
4:3 رو تلویزیون نگاه می کنم چون برام سخته که مثلا اشخاص کشیده بشن. بنابر این تو این حالت دو تا نوار پهن سیاه
چپ و راست صفحه ظاهر می شن.
می خواستم ببینم که این کار برای صفحه ضرر نداره و به مرور درخشندگی صفحه رو از حالت یکنواختی خارج نمی
کنه؟
با سلام
با وجود توضیحات کامل و عالی که دادید
من کلا بین دو برند شک دارم ال ای دی رو بیخیال
بین ال سی دی سونی و پلاسمای سامسونگ
ویکی دیگه هم با توجه به کوچک بودن فضای من و اینکه خیلی با 53 حال میکنم
ایا به نظر شما باید کوچکتر بخرم؟
سلام علیکمنقل قول:
الان اکثر تولید کننده های ال سی دی بیشتر تولیداتشون رو به سمت ال ای دی دارن میبرن
شما یا ال ای دی بخر یا نئو پلاسماهای پاناسونیک
البته با توجه به بودجه
فکر برند هم نباش
تو رنج قیمتی بهترین انتخاب رو انجام بده ، ،
درود دوست عزیزنقل قول:
یا باید صبرکنی Sharp Elite وارد بازار ایران بشه یا اگه الان می خوای بگیری برو از نزدیک این ها رو ببین
VT30 Panasonic
HX 925 Sony
LW9500 LG
و سری 9 و 8 Philips
D8880 سامسونگ رو یادت رفتنقل قول:
تو گزینه هایی که گفتید هم VT30 از همشون سره ، چون هیچی پلاسما نمیشه!
نقل قول:
درود
یادم نرفته بود
نخیر شما اشتباه می کنید چیزی که خواندید اشتباه خواندید چون من هر روز انجام و هم چین چیزی تو غرفه پاناسونیک نبوده البته می دونم چرا اشتباه کردید بالای اون تکنیکال لیبل ها که شما خوانید معمولا زده 37 تا 40 اینچ یا هم چین چیزی نوشته میشه اما دیگه G10 از کجا خواندید من موندم ؟ .نقل قول:
نقل قول:
پونل جان Oled LG تا ماه خرداد وارد بازار جهانی میشه، قیمت 55 اینچش 7,900$ هستش.
کنتراستش یک به صد میلیونه.
و قابلیت انطباقش اینطور که گفته میشه هزار برابر LCD های معمولیه.
اونا که تو لاس وگاس CES 2012 دیده بودنش فقط می تونستن بگن فوق العاده ترین نمایشگریه که بشر به چشمش دیده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن ال جی اولین نمایشگر قابل انعطاف (EPD) شو هم به تولید انبوه رسوند که تا اردیبهشت وارد بازارهای اروپا میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]