من واقعا ممنوننم دوست عزيز
Printable View
من واقعا ممنوننم دوست عزيز
راستي دوره كارداني چند پودمانه كلا ؟
7 پودمان هستش سالی 3 پودماننقل قول:
نتايج آزمون جامع و ارزيابي حرفه اي دوره هاي کارداني علمي - کاربردي پودماني مورخ 23 اسفند ماه 1387 اعلام شد
براي مشاهده نتايج به لينك زير مراجعه فرماييد
بالاخره اين نتايج اومد و ما هم قبول شديم ..... به اميد قبولي همه عزيزانکد:http://www1.sanjesh.org/jame88/arzyabih8802/index.php
خدارو شکر ما قبول شدیم خیالمون راحت شد از شر این آزمون جامع مزخرف که همش دلهره بود برای مایی که هم هزینه کرده بودیم و هم وقت گذاشته بودیم باید این آزمون رو میدادیم تا مدرک بهمون بدن
خدارو 100 هزار مرتبه شکر
كاملا تاييد ميشهنقل قول:
واقعا چيز مسخره ايه .. خدا رو شكر كه ما از شر امتحان جامع راحت شديم ... انشاا... همه قبولشن :11:
سلام دوستان
من پودمان 3 رسته برق -قدرتم ميخوام رشته و يا دانشگاهم رو عوض كنم
مي خواستم ببينم دفترچه جديد پودماني تو سايت نيست ببينم رشته هاي جديد اومده يا نه؟
يه سوال
دانشگاه ما ترم تابستان نميده. همه پودماني ها اينجوريه؟
اگه بخوام ترمي بشم بايد چي كار كنم؟
نتایج آزمون جامع دانشگاه جامع علمی کاربردی عوض شد خیلی از دوستان من که قبول شده بودن الآن تو نتایج جدید مردود شدن
حتما برید سر بزنید و برسی کنید
در مورد رشته جدید که نمیتونی تغییر رشته بدی خیلی سخت میشه واحد هات رو باید از اول بگذرونی چون همش تو کل دوره پودمانی 12 واحد عمومی داری بقیش تخصصیهنقل قول:
نخیر من خودم پودمانی بودم ترم تابستون اجباری بود واگه نخوان ترم تابستون بدن که 3 سال و نیم طول میکشه تا فارغ التحصیل بشید و اگه ترم تابستون بدن 2 سال و نیم
برای اینکه ترمی بشید باید دفترچه آزمون علمی کاربردی که حدود آبان ماه میاد رو بگیری و شرکت کنی اگ قبول بشی میتونی منتقل کنی خودت رو به ترمی
سلام .دفترچه تکمیل ظرفیت کی میاد ؟