salam khedmate hame man ye docharkhe mikham ke mavared ziro dashte base
1.badane ..carbon
2.tormoz diski hidrolik
3.komak fanare jolo ghofl dashte beshe
4.ya fuji ya merida bashe
5.ziad geroon nabashe
mercii
Printable View
salam khedmate hame man ye docharkhe mikham ke mavared ziro dashte base
1.badane ..carbon
2.tormoz diski hidrolik
3.komak fanare jolo ghofl dashte beshe
4.ya fuji ya merida bashe
5.ziad geroon nabashe
mercii
باسلام میخاستم یه دوچرخه داخل شهری تو رنج قیمت 300-400 بهم معرفی کنید قدم 185 و وزنم95 البته اگهمدل های جیانت یا مریدا باشه بهتره.:20::20:
سلام لطفا فارسی بنویسید. با این مشخصات 3000.000 تومان باید هزینه کنیدنقل قول:
دوست عزیز با این موشخصات باید بالای 3میلیون تومن خرج کونی،من بهت پیشنهاد می کنم مریدا بگیر:31:نقل قول:
با سلام من ميخواستم يه دوچرخه بگيرم واسه ي توي شهر و بعضي اوقات برم جاده.
مايم 400 هست.
چه دوچرخه اي ميتونم بگيرم؟؟؟
مدل + عكس رو اگه ممكنه بزاريد.
من مشهد هستم اگه كسي دست دوم سراغ داره بهم يه پ.خ بزنه.
ممنون.
سلام دوست عزیز ،نقل قول:
فکر نمیکنم تو این رنج قیمت از مارک هایی که مد نظرتون هست ، دوچرخه ای باشه. اما تو این قیمت ، ویوا و اورلرد پیدا میشه
دیروز که رفته بودم برای یکی از اقوام دوچرخه بگیرم ، خواستم با توجه به شعار امسال(حمایت از تولید ملی و کالای ایرانی و غیره............) یه دوچرخه خوب ایرانی پیدا کنم ، اما با اینکه تمام دوچرخه فروشی های شهر رو زیرو رو کردم یه دونه دوچرخه ایرانی پیدا نکردم و هر جا پرسیدم دوچرخه ایرانی مرغوب ، حتی بهم خندیدند
واقعا این چه وضعش ـــه ؟ یعنی دوچرخه اینقدر چیز پیچیده ایه که ما نباید تو این مملکت یه مارک مرغوب دوچرخه داشته باشیم(این همه که ادعا میکنیم پیشرفت کردیم ، پس کجاست؟)
چرا باید بازار از اجناس خارجی و به خصوص چینی اینقدر اشباع شده باشه که صنعتگر ما یا ورشکسته بشه و یا توان رقابت (در تولید وسیله ای نسبتا ساده) نداشته باشه! اما در نقطه مقابل یک بازار 70 میلیونی کاملا
انحصاری برای خودرو سازهایی مثل ایران خودرو و سایپا درست کنیم که ماشین های بی کیفیت شون رو به مردم بیچاره تحمیل کنند و هیچ کس هم نتونه یه ماشین درست و حسابی وارد کنه (به دلیل تعرفه فلج کننده واردات خودرو)
من دوست دارم از تولید کننده داخلی حمایت کنم. اما کو؟ کجاست؟ مسئولین که نباید فقط شعار بدن! همون قدر که ما باید از کالای ایرانی حمایت کنیم ، اونها هم باید یه اقدامی بکنند
من دوتا تولید کننده دوچرخه تو ایران میشناسم یکی cross و دیگری اساک دوچرخ که من یدونه از اساک دوچرخ داشتم که واقعا دوچرخه بسیار محکمی بود . ضمنا 85% دوچرخه آساک ساخت داخل هست .
در گذشته چند تا تولید کننده خوب دوچرخه داشتیم که دوچرخه های کبری و تفتان رو تولید می کردند بعد ها بیشتر هم شدن ولی متاسفانه بعد از مدتی با شکوفایی اقتصاد کشور صنعت دوچرخه سازی به یک صنعت خز تبدیل شد و هیچ حمایتی ازش نشد و همه دوچرخه سازان کشور ور شکسته و تعطیل شدند.
تنها دوچرخه ساز ما الان آساک دوچرخ هست که اون هم فکر نکنم دیگه تولید کنه. کراس هم تمام محصولاتش وارداتیه ، حتی تیوپ دوچرخه هاشم ساخته چینه و هیچ قطعه ایرانی نداره و فقط با نام مونتاژ کننده دوچرخه وارد می کنه
سلام
قیمت merida tfs100 الان چنده؟
و ارزانترین مدل های مریدا کدام مدلها هستن و قیمت هاشون چنده؟
من میخوام بین 400تا600 بخرم و همه جا استفاده میکنم(شهر.جاده.کوه خاکی)به نظرتون چی بگیرم؟