خوب دوستان منم این بازی رو شروع کردم و متاسفانه باید بگم که ای کاش شروع نمی کردم
واقعا یاد Double Agent بخیر
یکی از زیبا ترین و لذت بخش ترین Stealth های زندگی من بود !
سری بازی های MGS بعد از 4 نسخه و تعداد زیادی نسخه ی جانبی بالاخره به سبک همیشگی خودش وفادار موند
اما SC بالاخره در جا زد و بد جور هم در جا زد
این که یک بازی Stealth تبدیل بشه به یک بازی سوم شخص شوتر واقعا کمی دور از انتظار بود و کاور گیری های GeOW و Uncharted با کیفیتی به مراتب پایین تر بهش اضافه بشه !
بله باید تکلیف خودمونو روشن کنیم
سبک بازی بالاخره چیه ؟؟؟
یکی می تونه اینو برای من مشخص کنه ؟! مخفی کاری با این که شروع کنیم به درو کردن دشمنا و بریم جلو خیلی فرق دراه به نظر من! یا تلفیقیه از دو تاش ؟؟؟ اینا با هم جور در نمیاد هر کدوم مشخصه های خاص خودشو داره
و یانه تفاوت یک بازی که به سبک خودش وفادار می مونه و یک بازی که به شکلی بسیار فاحش به همه چیز پشت پا میزنه !!! به سبک به چهره و به خصوصیات اصلی بازی
محمد جان در یک پست اشاره کردد به نظر من چهره ی سم نسبت به اون چهره ی قبلی کمی جوون تر شده تا داستان ادامهپیدا کنه
باور کنید حاضر بودم این بازی باری همیشه تموم بشه اما گیم پلیش کافی باشه و در یاد و خاطره ها بمونه !
MGS 4 هم هر روز Snake پیر تر می شد.پایانشم نوید مرگ اسنیک رو می داد خوب نتیجش چی بود ؟
گرفتن نمرات 10 از IGN و Game Spot و یکی از به یاد ماندنی ترین گیم های تاریخ !
اگر من الان به این شکل دار از بازی انتقاد می کنم چون با Double Agent زندگی کردم
ترجیه میدم به جای ادامه ی SC c برم و یک بار دیگه به یاد گذشته ها و سری بازی های بزرگ SC یک بار دیگه Double Agent رو بازی کنم !
در این که بازی زیباست هیچ شکی نیست اما نه در سبک Stealth