به خدا هرکاری می کنم هرچی موس را تکون می دم دستش تکون نمی خوره.البته حتماً این ضعف از من هست چون اگه به راحتی دستش تکون بخوره که راحت طرف رو می زنیم دیگه نه؟نقل قول:
Printable View
به خدا هرکاری می کنم هرچی موس را تکون می دم دستش تکون نمی خوره.البته حتماً این ضعف از من هست چون اگه به راحتی دستش تکون بخوره که راحت طرف رو می زنیم دیگه نه؟نقل قول:
بابا دوئل هاش كه بهترين قسما بازي هست
كاري نداره دستت رو با حركت دادن موس به پايين و سمت چپ به تفنگ نزديك كن بعد از به صدا درآمدن ناقوس اين حركت رو دوباره انجام بده كه تفنگ رو برداره بعد هر وقت نشونه اومد رو حريف شليك كن
امروز بازي رو تموم كردم.واقعا بازي خيلي عالي بود.از هر نظر بي نقص بود بجز يه سري موردهاي كوچيك.
اون مورد های کوچیک رو تو هیچ بازی نمیتونی پیدا نکنی حتی اونهایی که به اصطلاح editor choise میشن و 10 میگیرننقل قول:
مهم اون 80 درصد قدرت بازیه
این بازی تا اونجایی که من تو تاپیک های خارجی میگشتم یکی از بهترین بازی های videgame history لقب گرفته
منم بازی رو تموم کردم حالا چند تا نکته برای کسانی که ممکنه این بازی رو هنوز گرفتند میگم ممکنه براشون مفید باشه:46::
1-گرافیک بازی که عالیه و موتور گرافیک بازی یه موتور قوی با performance عالیه که قبلا در موردش اینجا صحبت کردم:
2-گیم پلی بازی هم به نظر من عالیه و واقعا برای کسانی که دنبال سبکی متفاوت نسبت به بازیهای موجود در بازار (مخصوصا دوره غرب وحشی) هستند عالیه فقط یه ایرادی که میشه به بازی گرفت اونم اینه که اگه کسی مثل من درست قبل از این بازیهای مثل prototype و xmen که دارای ضرب آهنگ سریعی هستند رو بازی کرده باشند ممکنه اوایل بازی گیم پلی اون به نظرشون یه کم کند بیاد ولی وقتی یه کم بازی کنند بهش عادت میکنند و لذتش رو میبرند...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3975094&postcount=317
3-داستان بازی هم به نظر من خیلی خوبه مخصوصا تقریبا از اواسط بازی که کم کم بازی هیجانش بیشتر میشه و داستان واقعا مخاطب رو به خودش جذب میکنه...
موفق باشید:20:
من اگه دوباره یه چیزی بگم شاید همه بریزن سرم.به خدا موقع دوئل هرکاری می کنم یک میلیمتر هم دست طرف تکون نمی خوره.اصلاً انگار موسی وجود نداره.دیگه کلافه شدم
خوب دوئل ها رو با ترینر بازی کن بعد که رد کردی از ترینر در بیارنقل قول:
درسته بازی واقعا عالی از کار در آمومده واقعا سبک western رو رو سفید کرد من که خیلی با هاش حال کردم:10:نقل قول:
لینک ترینر صفحه اول کار نمی کنه.لطفاً درستش می کنید
ممنون كه يادآوري كردي اصلاح شد عزيزنقل قول: