وسترن ؟نقل قول:
از لیون کامپیوتر دات آی آر با نمایندگی های سازگار
Printable View
وسترن ؟نقل قول:
از لیون کامپیوتر دات آی آر با نمایندگی های سازگار
نقل قول:
------------.ir/index.php?action=categories&id=371[/code
لینک آپدیت Release 1.02.21 (3/30/10)wd live
کد:http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_live
سلام مدل لایو الان 150 هزار هست و زیتون رایانه توی پاساز ایران می فروشه و
برای زیر نویس شدن فیلمهای دی وی دی یک راه حل کوچیک هست اون هم این هست که شما مثلا می خواهید فیلم لاست ببینید
فولدری با نام لاست درست می کنید تو اون یک فولدر بانام VIDEO_TS درست کنید و فایلها رو توی اون بریزید بعد ولی
خواستید ببینید اگه زیرنویس اتوماتیک وار نیاورد روی آپشن زده بعد روی زیرنویس به راحتی می یاره فقط من یک مشکل دارم اون هم
سر فیلمهای که سه قسمتی باشه تو دی وی دی ها مثل سریالها نمونش همین لاست که وقتی بخوام با زیرنویس بیاد با این روش
میاد ولی فقط یک قسمت دو قسمت دیگه اش نمیاد یکی از دوستان پیشنهاد کرده بود ISO کردن و گفت که درست میشه
که بجای منوی فیلم یه منوی دیگه می یاد که از من نمیاد یا اینکه نمی دونم چطوری بیارمش و در کل نشد آیا دوستان راه حل دیگه ای
به نظرتون می یاد که من که سریال ببین هستم مشکلم هل بشه آخه با این دستگاه من فقط همین مشکل رو دارم
برای reza_amir54321
رضا جان این ابدیت که سایت گذاشته با قبلی خود دستگاه چه فرقی داره و می دونی چه تغییراتی توش اعمال شده
الان با آخرین آپدیت زیر نویس فارسی srt رو راحت اجرا میکنه
کسی با این پلیر 1080p دیده یا نه؟ ایا فریز میکنه یا مشکلی نداره باهاش (با کابل hdmi
اخرش هیشکی یه جوابه صریح به ما نداد
مدل معمولی قیمتش چنده؟
بابا بیخیالنقل قول:
الان با آخرین آپدیت زیر نویس فارسی srt رو راحت اجرا میکنه
جدی میگی ؟
هیچ مدلی تا حالا نتونسته SRT فارسی رو پشتیبانی کنه ........
اگه اینجور باشه که WOOOW
خودت امتحان کردی Srt فارسی رو ؟نقل قول:
من می خوام یه Western بگیرم اینش برام خیلی مهمه
يكي از چيزاي مهمي كه به قسمت ويدئو ها اضافه شده repeat all است
راستش من اين دستگاه رو 2 روز پيش خريدم همون اولش ضد حال خوردم. ويدئو ها رو بايد تك به تك اجرا مي كردي و خودش به صورت اتومات به بعدي نمي رفت كه خوشبختانه با نصب فرموير 1.03 مشكل حل شد.
از بازار رضا خريدم با كابل hd در اومد 123 هزار تومن ورژن خودش 1.02.07 بود
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
به هيچ عنوان فريز ندارم فقط يه اشكالي هست بعضي فايل هاي حجيم Full HD حدود 10 ثانيه اي طول ميكشه تا اجرا بشه ولي بعد از اجرا به هيچ عنوان مشكلي نيستنقل قول:
مدل معموليش با كابل HDMI دراومد 123 هزار تومن