صدا خیلی برام مهمه. آیا به ان 95 و 5800 میرسه؟ آیا ممکنه بعدا فزستنده اف ام بهش اضافه بشه؟ باتریش چطوره؟
صدا خیلی برام مهمه. آیا به ان 95 و 5800 میرسه؟ آیا ممکنه بعدا فزستنده اف ام بهش اضافه بشه؟ باتریش چطوره؟
صدای اسپیکر شبیه N95 هستش .
فکر نکنم FM Transmitter اضافه بشه چون یه چیپ جدا میخواد و به احتمال زیاد سامسونگ برداشته .
باتری رو نمیدونم !
مخلصیم .
قیمت جهانی و داخل ایران واسه این گوشی چقدر خواهد بود؟
من الان htc touch hd دارم
می تونید یه مقایسه ی کلی بین این دو گوشی انجام بدید؟:46:
سلام،امیر جان.تبریک میگم فکر کنم اولین نفری باشی که با گوشی کار کردی ولی مهمترین چیز رو در موردش نگفتین...کیفیت عکسش چطوره؟میشه یه نمونه خودتون بزارید؟
مرسی.
سلام
ببخشید این گوشی 8910 جزء چه رده ای حساب میشه آخه یه جا گفتن پاکت پی سی،درسته؟
جزء اسمارت فون و کمرا فون و پاکت پیسی حساب میشه...:دی.ماشالاه این گوشی همه چی داره:31:.نقل قول:
پاکت پیسی به گوشی هایی میگن که سیستم عامل ویندوز موبایل دارند ولی در کل سیمبین با ورژن جدید هم روی کاراییها و ...گوشی اضافه کرده و یک سیستم تمام و عیار حساب میشه .
review این گوشی در فون ارنا:
طبق اینreview فلش گوشی با وجود اینکه led هست اما بسیار قدرتمنده نمونه عکسهاشو هم گذاشتهکد:http://www.phonearena.com/htmls/Samsung-OMNIA-HD-i8910-Review-review-r_2148.htm
کیفیت عکسها در روز هم که اصلا جای بحث نداره
واقعا باید به سامسونگ تبریک گفت
نقل قول:
من زنگ زدم مایکروتل یکی از مهندسینش که این کاره بود
گفت که ترنسمیتر از نسخه اولیه حذف شده
دلیلش هم عوش شدن جنس قاب پشت گوشی هستش (از قاب فلزی بعنوان فرستنده استفاده میشد)
امیر صدای فیلمبرداریش چطور بود ؟
چند تا فیلم از 8510 رو پی سی دارم صداشون واضح نیست
چقدر بهبود پیدا کرده کیفیت ضبط صداش ؟
سلام علی جان .
صداش تا حدودی از ویدیوئی که GSMArena گذاشته بهتره و صدای کسائی که کنارم بودم واضح ضبط میکرد .
بهتر از این بود میتونست باشه که احتمالا با فریمورهای بعدی درست میشه .
ولی واسه اولین گوشی با قابلیت HD به نظرم عالیه چون واقعا کیفیت عالی داره .
در ضمن فریم در ثانیه گوشی 20 تا 21 هستش ولی فوق العاده روان هستش .
مخلصیم .
سلام به همگی .
دوستان سر موقع این گوشی ریلیز جهانی شد .
GSMArena :
Available. Released 2009, May
قیمتی که فعلا GSMArena زده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = 560 یورو = 840.000 تومان
مخلصیم .