ورژن 1.30 تريل رو نصب كن دوست عزيز...نقل قول:
اون 5 درايو هم درسته...
شاد باشي
Printable View
ورژن 1.30 تريل رو نصب كن دوست عزيز...نقل قول:
اون 5 درايو هم درسته...
شاد باشي
سلام
من تو این سایت چینیه عضو شدم و سریال دو تا گوشی رو بهش دادم یه ان 95 و یه 5800 برای ان 95 همه مراحل کارد کرد و درست شد اما برای 5800 کار نکرد اینم عکسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من چه کنم؟
ممنون
اگه منظورت فروم opda هست به هر کاربر 1 فایل Cert میده...باید تو بخش برنامه ها تو تاپیکش درخواست بدی...نقل قول:
شاد باشی
من 5800 دارم برنامهhelloox رو هم ساین کردم ولی موقع نسب پیغام expired certificate میده
چیکار کنم؟
ورژنشم 11 هست
به نقل از دوستمون: ali4561mنقل قول:
شاد باشینقل قول:
اول از همه از کلیه اطلاعات مموری پک آپ بگیرید.حتی شماره تلفن ها.حالا گوشی رو خاموش هم سیم کارت هم مموری رو در بیارید.گوشی رو در حالت آفلاین روش کنید.کد #7370#* رو بزنید گوشی ریسیت میشه
نقل قول:
مستر ریست هم کردم بازم نشده؟
حتما باید آپدیت بشه؟
آخه من اینترنت پر سرعت ندارم
به هر صورت باید بکنی دیگه...الانم ورژن 21 جدیدا" اومده...آپدیت کن...اگه میتونی با WiFi بکن که حجمی هم نداره...با خود گوشی...نقل قول:
حجمش چقدر است؟
میشه با دیال آپ دانلود کرد؟
سلام.من گوشیم را هک کردم ولی اصلا از حالت هک در نمیاد یعنی همیشه به پوشه c/sys/bin دسترسی دارم حتی وقتی در رام پچر پچ را غیر فعال میکنم.حتی وقتی گوشی را خاموش روشن میکنم.لطفا منو راهنمایی کنید
فقط با خود گوشي حجمش 3-4 مگ ميشه...:46:نقل قول:
وقتي تو رام پچر آيكونش آبي باشه (چه دسترسي داشته باشي چه نداشته باشي) گوشي تو حالت عاديه و هك نيست...نقل قول:
شاد باشيد