این بازی آخر اکشن و کپی سبک بازیهایی مثل god of war و devil may cry هست...نقل قول:
Printable View
این بازی آخر اکشن و کپی سبک بازیهایی مثل god of war و devil may cry هست...نقل قول:
سلام دوستان. بعد از چند ماه که بسته ی بازی دست نخورده روی میزم افتاده بود،بازی رو نصب کردم و خوشبختانه دیدم که بازی باحالی از آب دراومده. چند ساعتی من رو سرگرم کرد تا اینکه رسیدم به یه جایی که دیگه نمیتونم ادامه بدم.
فکر کنم آخر های اون مرحله ی طولانی که توی آزمایشگاه بود هستم. Level 9 است. تو اون مرحله، همین که از در واردسالن میشم، دوربین میره به سمت یه تیر انداز که بالای یه نرده ی فلزی ایستاده و به من شلیک میکنه. هدف گیریش هم خیلی دقیقه. به هیچ عنوان هم نمیشه بهش رسید یا بهش ضربه زد. تو همون سالن، یه محفظه است که توسط یه حاله ای پوشونده شده و انگار یه دختر بچه هم توش بیهوش افتاده.
مثل اینکه باید اون آدمی که تو اون محفظه است رو نجات بدم. ولی نمی دونم چطوری باید باز بشه. نه هیچ دکمه ای نه نشونه ای. هر چی ضربه میزنم هم تاثیر نداره.
حالا شما بگید من باید چکار کنم؟
فکر کنم اونجا وقتی طرف شلیک کرد به محض اینکه گلوله بهتون رسید(یه کم زودتر)کلید Z که همون دفاع بشه رو باید بزنید تا به سمت خودش برگرده:46:نقل قول:
با سلامی دوباره
حدود دو هفته است که دارم بازی میکنم. ولی تموم نمیشه. خسته شدم. این بازی به نظر طولانی میاد. مثل فارکرای 2.
الان Level 35 هستم. همون جایی که اون خانم زشت با اون قیافه ی چندش آورش به من میگه یه راهی برای خروج از اینجا پیدا کن. تو فیلمش هم همینطوری بود.
چند تا Leve دیگه باید برم تا تموم شه؟
level_ش رو که یادم نیست ولی فکر کنم هنوز حدودا 5/1 بازی مونده باشه!!!نقل قول:
آره یه خورده طولانیه ولی بازی بحالیه:46:
با تلاش فراوان و لطف دوستان، بلاخره این بازی زیبا، تموم شد.
بازی خوب و به یاد ماندنی بود.گیم پلی بازی، ادم رو یاد چند تا بازی زیبا می اندازه.
این بازی در کل چهل تا Level داره. وقتی Level 39 تموم شد، Level چهل شروع میشه که همون دموی پایانی بازی است.
بازی زیاد سخت نبود ولی تو دو تا مبارزه مجبور شدم از تراینر استفاده کنم. یکی مبارزه با اون غول آهنی بزرگ و دیگری مبارزه با اون وروجک کچل و زشت آخر بازی. چون قدرت اونها از من بیشتر بود،من هم باید خودم رو به اونها می رسوندم.
تموم کردن این بازی، یک هفته طول کشید.از نظر گرافیک هم خوب و سبک بود. رو بیشتر سیستم ها اجرا میشه. منتظر قسمت بعدی این بازی خواهم بود.
در اخر هم جا داره از دوست خوبم mehdy.z که در طول بازی من رو راهنمایی کردند، قدر دانی کنم.
تا X-men بعدی خدا حافظ همگی
سلام دوستان
بچه ها من در اونجايي كه بايد با يه غول آهني خيليييييييييييي گنده مبارزه كنم گير كردم هر كاري مي كنم جونش كم نميشه به هيچ جاش هرچي ضربه ميزنم جونش كم نميشه 1 هفته اينجا گير كردم كمكم كنيد ممنون
دوستان من اون مرحله ایم که غولش یه روبوت خیلی خیلی بزرگه ..کاراکتر ما اندازه شصت پاشم نیست..اون همش منو میکشه چطور بکشمش؟>؟
دوست عزيز منم تو همين جا گير كردمنقل قول:
دوستان كمك كنيد
راستش منم شانسی زدمش ولی فکر کنم وقتی پاشو برد بالا وکوفت زمین(با حفظ فاصله که موجش بهتون اثر نکنه)برید سراغ پاش و شروع کنید به کمبو زدن...یه خورده طول میشکه ولی میشه زدش خیلی مشکل نیست:46:نقل قول: