سلام من یه فلش twinmos 4 gig دارم با هر برنامه ای که بگی فرمتش کردم ولی وقتی فایلی رو توش میخوام ذخیره کنم ارتباطش با کامپیوتر قطع میشه و پیغام format disk میده؟:41:
Printable View
سلام من یه فلش twinmos 4 gig دارم با هر برنامه ای که بگی فرمتش کردم ولی وقتی فایلی رو توش میخوام ذخیره کنم ارتباطش با کامپیوتر قطع میشه و پیغام format disk میده؟:41:
سلام من یه فلش twinmos 4 gig دارم با هر برنامه ای که بگی فرمتش کردم ولی وقتی فایلی رو توش میخوام ذخیره کنم ارتباطش با کامپیوتر قطع میشه و پیغام format disk میده؟
با سلام
دوستان من یک فلش 8 گیگ مدل HP دارم که تا چند وقت پیش حجمش 8 گیگ بود ولی با همون پیغام مسخره Write protected مواجه شدم و با هزار زور و زحمت درستش کردم ولی الان فلش من شده 4 گیگ با هر نرم افزار پارتیشن بندی و... هم که چک میکنم همون 4 رو نشون میده میشه بگین مشکل از کجاست؟؟؟؟؟
آیا فلش رو به طور کامل فورمت کردیننقل قول:
اگه بخوام فلشم Read Only بشه چی ؟
من فلش verico دارم که باز نمیشه . آیا نرم افزاری برای فرمت این فلش هست؟ سایتشون که نداره .
با سلام
من یک فلش ترنستند دارم که مشکمnot recognized میدهد کسی میداند مشکل نرم افزاری دارد یا سخت افزاری
راهی نیست مگر اینکه با نرم افزار فلشتون رو قفل کنیدنقل قول:
اگه بخوام فلشم Read Only بشه چی ؟
از این نرم فزار ها استفاده کنید
wondershare usb crypto
kynesis lockngo
من نرم افزاری ندیدمنقل قول:
من فلش verico دارم که باز نمیشه . آیا نرم افزاری برای فرمت این فلش هست؟ سایتشون که نداره .
از این ا فایل استفاده کنید که با یه سرچ ساده پیدا میشن
hp usb formatter
ارورشوم کامل مطرح کنیدنقل قول:
با سلام
من یک فلش ترنستند دارم که مشکمnot recognized میدهد کسی میداند مشکل نرم افزاری دارد یا سخت افزاری
در هر صورت برای فلش های ترنس سند نرم افزار هست
بع سایتش برید و ranscend online recovery رو دانلود و وقتی به اینترنت وصل هستید فلش رو باهاش فرمت کنید
سلام درود بر همتون من يه فلش verbatim دارم كه نه فرمت ميتونم بكنمش و نه برم داخلش وقتي كه ميام فرمتش ميكنم مثل بقيه دوستاني كه با اين اخطار مواجهند مواجه ميشم
the disk is write protect
خواهش مكينم بگيد چيكار كنم يه ترنسندم داشتتم كه به همين عارضه مبتلا شد ولي با برنامه اي خود شركت ترنسند برگردوندمش و بازيافت شد به قول معروف ولي اين ورباتيم رو كه 8 گيگ هم هست موندم توش چيكار كنم
سايت سازندشم یفتم ولي سر در نياوردم چيكار كنم چون ulitily شو پيدا نكردم
دوستان كمكم كنيد !
با سلام به دوستان عزیز من یک فلش 23 گیگ سونی دارم البته یادگاری هست چند مدتی دستم بود کار میکردم خوب بود مدتی بود وقتی پر میکردمش هنگ میکرد خواستم درستش کنم اما بدتر شد حالا اصلا فرمت نمیشه با هرچیز به فکرم رسیده این کار کردم باز هم نشد مثل خود ویندوز ..سی دی ویندوز...انواع نرم افزار معروف مثلOnLineRecovery ..hhtاز قبیل اینها کسی نرم افزار قویترسراغ نداره فرمتش کنم اخه خیلی برام ارزش داره فلش یادگاری هست کسی میتونه کمک کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]