چون اگه بیاد دیگه 1 حال نمیده
مثله این که Gears of war 2 رو تموم کنی بعد 1 رو بازی کنی :دی
(ببخشید ویرایش نمیدم با موبایلم )
Printable View
چون اگه بیاد دیگه 1 حال نمیده
مثله این که Gears of war 2 رو تموم کنی بعد 1 رو بازی کنی :دی
(ببخشید ویرایش نمیدم با موبایلم )
بیشتر رفقای گیمر MW1 رو بازی کردن و خودم که دوباره دارم بازیش می کنم.نقل قول:
نکته ها که تو خود مقایسه ای که گذاشتم بود. 9 نکته ی متفاوت. این دو عکس از لحاظ طرح کلی شباهت های زیادی دارن. اما تفاوت هاش برام جالب توجه بود و دقیقا نمی دونم این تفاوت ها به عمد بوده و منظور خاصی رو میرسونه یا نه. ( بخصوص تفاوت در نوع حالت حرکت سربازها که شاید به چیز خاصی اشاره می کنه )نقل قول:
عزیز خب همه ی حرفای شما درسته .
ولی منظور شما فقط مقایسه 2 تا عکسه ؟
یا نکته ای چیزی داره ؟
شاید منظورش از خسته بودن سرباز اینه که آخرین شماره از COD هستش ! که البته دارن روی شماره بعدی هم کار میکنن پس این نمیتونه باشه : دی !
در این مقایسه منظور شما چی بوده؟نقل قول:
به داستان بازی ربط داره؟؟
من که نفهمیدم میشه توضیح بدید.
البته به نظر میاد اون پشت سره سربازه تو نسخه 2 ... کاخ سفید باشه که بهش حمله شده و یه قسمت از سقفش هم پریده .. اگه درست ببنیم .. بله خوده خودشه به احتمال 98% خوده کاخ سفیده ..:31:نقل قول:
من و دیگر دوستان تفاوت های دو کاور رو ذکر کردیم. حالا ممکنه به داستان ربط داشته باشه ممکن هم هست نداشته باشه.نقل قول:
در این مقایسه منظور شما چی بوده؟
به داستان بازی ربط داره؟؟
من که نفهمیدم میشه توضیح بدید.
به نظر من اولی قبل از حمله هست و داره به دشمن حمله میکنه ولی کاور دوم بعد از حمله هست و پیروز شده و همه رو نابود کرده!!!!!!!!
فک نکنم IW خودشم اینقدر روی کاور بازی دقت کرده باشه.:دی
عجب مقایسه خوفناکینقل قول:
1. در نسخه ی قبلی سرباز در حال دویدنه. در نسخه ی جدید سرباز در حال قدم زدنه.
2. برای پس زمینه در نسخه ی قبلی از رنگ های سرد استفاده شده، در حالی که در نسخه ی جدید از رنگهای گرم استفاده شده.
5. سر سرباز نسخه ی قبلی رو به جلوئه. ولی در نسخه ی جدید سر سرباز به طرف راست چرخیده.