منظورم قرعه كشي Xbox بودنقل قول:
Printable View
منظورم قرعه كشي Xbox بودنقل قول:
ما هم همچنان در حمایت از یک بازی تولید ملی دستمان در پوست گردو مانده است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه حمایتی نبود که تا الان نسخه های کرک شدش رو ترکونده بودیم........................
خدا بخیر کنه ...بازی در بیاد و باگ داشته باشه در حد هیتاسب زرین تاج!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چه پوستی از این شرکت بکنند اونهایی که مثل ما بازی رو اورجینال خریدند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گویا ایکس باکس ها هم تموم شده ..........کسی نمی دونه کی دوباره پخت می کنند؟؟؟....آخری کیه؟؟؟ ... صف 5 تایی کجاست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قیمتش رو 3500 تومان گفتن برای DVDنقل قول:
اینم لینک برای خرید :
کد:http://www.lohezarrinnikan.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=949:garshasppcdvd&catid=44:pc&Itemid=96
سوال ما جواب نداشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::19::19:نقل قول:
ممنون.نقل قول:
احتمال داره بازی بعد از مدتی کرک هم بشه.؟توی مغازه ها هم اگر بیاد با همین قیمت میدن.؟
چند دستگاه 360 برای قرعه کشی گذاشتن؟قرعه کشی انجام گرفته؟:31:
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------
من بازی رو خرید نکردم.نقل قول:
اما معمولا کد رهگیری برای موقعی لازم میشه که مشکلی در هنگام دیر کردن یا دیر رسیدن سفارش پیش بیاد.
بزار فعلا بازی ها رو بفرستن.:27:
این لینکا رو بخون بعد بگو::27:نقل قول:
سلامنقل قول:
توضیح خاصی که تو سایت نداده . شما هم که پول ندادی . پس نگران نباش. فقط یه چیز میمونه اونم برا تایید کردن . من میگم بیا یه باره دیگه خرید پستی کن. البته اون موقع هم ممکنه 2 تا برات بیاد اما از اونجایی هم که گفتن کسایی که قبلا خرید کردن باید تایید کنن که زودتر بفستیم . یه چیزه دیگه به قول دوستمون کد رهگیری موقعی لازمه که بسته گم بشه. خوب گم که نمیشه، اگر هم بشه شما پولی پرداخت نکردی هر وقت بیاد جلود در پلوشو میدی. این لینک هایی رو هم که قرار دادی برا اینه کسی که زودتر میخواد براش ارسال بشه که اونم فایده نداره چون تا زمان رسمی توزیع نمیشه بازی کرد. فکر کنم شما که تایید نکنی همون موقع توزیع رسمی براتون ارسال بشه.
واو چقدر حرف زدم خودمم نفهمیدم چی گفتم. اگه شما فهمیدی برا منم توضیح بده.
کرکش رو والا نمیدونمنقل قول:
باید سپرد به اهلش :31:
با توجه به سابقه بازی های ایرانی فکر نکنم حد اقل فعلا بشه
100 تا گذاشتن
5 نفر معلوم شدن تا الان
بر خلاف نظر دوستمون دوباره سفارش ندهنقل قول:
به نظر من از تماس با مای سایت استفاده کن و نام و نام خوانوادگی خودتو بگو با یه سرچ میتونن کدتو در بیارن و بهت بگن
حداقل فروشگاه های دیگه این طوریه
خب مای سایت رو ادرشو بده:31:نقل قول:
بر خلاف نظر دوستمون دوباره سفارش نده
به نظر من از تماس با مای سایت استفاده کن و نام و نام خوانوادگی خودتو بگو با یه سرچ میتونن کدتو در بیارن و بهت بگن
حداقل فروشگاه های دیگه این طوریه