نقل قول:
شهاب جان ممنونم مشخصات دستگاه رو می گم شاید لازم بشه
falkon,driver frimwear 1.61 , driver philips, فکر کنم اخرین ورژن داشبورد رو هم داشت چون تصویر داشبوردم شبیه پست اول این تاپیک بود
خواهش میکنم عزیز یه سوال دارم : وقتی کنسول رو روشن میکنید اون چراغ سبز رنگ که وسط دسته و روی دکمه پاور کنسول هست روشن میشه یا نه!!؟
نقل قول:
مرسی که جواب دادین
حالا یه چنتا سوال دیگه دارم؟
من تازه چند روزه ایکس باکس خریدم الیت هم هستش میخوام بدونم من اگه اپدیتش کنم هیچ مشگلی براش پیش نمی یاد؟؟؟؟؟؟
نخیر هیچ مشکلی پیش نماد.
اپدیت کنید و حالشو ببرید!:20:
نقل قول:
با مثلا از حالت کرک شده خارح نمی شه که مثلا دیگه بازی هارو اجرا نکنه؟؟؟؟؟؟
فعلا که LT هست مشکلی پیش نمیاد و جای نگرانی نیست.
نقل قول:
بعد اینکه من اگه اپدیتش کنم هیچ نیازی نیست که کار دیگه
ای انجام بدم؟؟؟؟؟؟
خیر
نقل قول:
ینی فایل اپدیت رو تو فلش بریزمو وصل کنم به کنسول خودش پیقام اپدیت میده که ok باید کنمو تموم اره؟؟؟
بله اگه مراحل را به درستی انجام بدید به راحتی داشبرد اپ میشه.
نقل قول:
و سوال اخر/ این اینکی که شما دادین که ایکس باکس فایل اپدت هارو اونجا میزاره اون فایل اپدیت کامل با اواتار ها هست یا اواتار هارو از جاهای دیگه ای باید دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اپدیت کامل هست به همراه اواتارها.
نقل قول:
شرمنده که انقد سوال کردم اخه تازه کارم وهنوز انقد حرفه ای نیستم:43:
خواهش میکنم. هر سوال دیگری هم داشتید بپرسد.
نقل قول:
سلام باز اومدم با چنتا سوال دیگه:20::43:
میگم اپدیت داشبورد که شما ها میگین چه فرقی با این اپدیت فیریمور داره که مثلا این دوستمون زدن فیریمور من 1.61 هست
.اپدیت داشبور هم 2.0.8955 هست فرق این دوتا چیه اینارو از کوجا باید بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این کنسول دو نوع اپدیت داره :
1: داشبرد : که اپدیت رسمی MS برای این کنسول هست و مربوط به داشبرد هست.
2: اپدیت درایو : یک یک اپدیت غیر رسمی از طرف هکرها برای این کنسول هست که مهمترین کارش اجرای بازیهای کپی در این کنسول است.
نقل قول:
بعد از کجا باید بفهمم تو دستگاه خودم اینا ورژناشون چنده ینی هم داشبورد هم فیریمور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:11:
برای مشاهده ورژن داشبرد به مسیر زیر برید :
system setting>console setting>system info
در خط اخر ورژن داشبرد نوشته شده .
نقل قول:
راستی دوست گلم که به من یه اینکی دادین که ماله سایت ایکس باکس هست که اونجا اپدیتهارو میزاره میخوام بدونم هرچی اپدیت جدید بیاد یا هتا همون فیریموره که سوالا کردم فقت تو همون صفحه میاد نیاز نیست جاهای دیگیه برم دنبالش؟؟؟؟؟
در اونجا فقط اپدیت داشبرد قرار میگیره.