مثل همون Core player چند فرمته باشه:20:نقل قول:
Printable View
مثل همون Core player چند فرمته باشه:20:نقل قول:
دوست عزیز چرا بچهی مردم رو گمراه میکنی؟؟؟نقل قول:
من بهت میگم اگه دوربین واست مهمه که برو یه samsung i8510 یا se idue بخر و اگه میخوای برنامه داشته باشی اونم از اون نوع کع خودت گفتی حتمآ iphone رو بگیر اگه بخوام دلایلو بگم سر به فلک میکشه مخصوصآ این iphone 3gs جدید که سرعتش 2برابر هم شده
آقا من خودم xperia دارم و از برو بچ wm هستم ولی دلیل نمیشه که بی دلیل و از روی تعصب بگم wm بهتره
اینم بگم اگه 1 بار با سیستم عامل مک کار کرده بودی حالا اینو نمیگفتی
شاد باشید
دوست عزيز هر کسي ديدگاهي داره و براش يه سري چيزا مهمه.
مثلن من بين اين همه سيستم عامل سيمبين يو اي کيو را مناسب خودم ميبينم و بازم با توجه به انتظارت خودم ويندوز را برتر از مک ميدونم.
هر کسي يه انتظاراتي داره و براساس اون انتظارات انتخاب خودشو ميکنه اگه قرار باشه چون مک خوبه همه برن مک بخرن پس تا به الان بايد سيمبين و ويندوز در شرکتاشونو ميبستن.
پس مطمعن باشه هر کدام ويژگي هاي خودشونو دارن که تا الا سره پا هستن.
در ضمن مک بيشتر روي گرافيک و زيبايي محيط کار و برنامه ها کار کرده و ويندوز به نظره من اگه بهتر و کارامد تراز مک نباشه بدتر هم نيست.
ایشون منظورشون وفور برنامه های کرک شده در دسترس برای پلتفرم wm هست نسبت به mac.نقل قول:
نقل قول:
چیزی که برام مهم هست وجود برنامه های کرک شده مختلفه....که فکر کنم در مورد ویندوز موبایل بیشتر پیدا میشه؟ درسته؟
بله.دقیقآ منظورم همین بود.من یه سرچ کلی کردم باور کنید حتی یک adobe reader ساده کرک شده واسه آیفون پیدا نکردم.در حالیکه خود htc فرمت pdf رو میخونه. در ضمن رزولوشن htc بهتره.دوربینش هم 5 در مقابل 3 .نقل قول:
در ایران نمایندگی داره.بعلاوه رادیو دوربین دوم کارت slot و جاوا داره که آیفون هیچکدومو نداره.پس بنظرم htc صد درصد بهتره
الان شما یعنی هدایت میکنید مردم رو !نقل قول:
همه ی افراد خبره چه در فروم های ایرانی چه خیل عظیم اونها در فرومهای خارجی به این نکته اذعان دارند که
آیفون در مقابل دستگاه های Windows Mobile یه جورایی اسباب بازیه .
بلی ، منم برادر 15 سالم اگر بخواد دستگاه بخره میگم آیفون بخره ! چون اون در لولی نیست که بخواد از PPC استفاده کنه
اون یه چیزی میخواد که ... همون جغجغه !!! ...
با این بحث خز و اینها اصلا موافق نیستم ! ... منه مهندس آیفون به هیچ کاریم نمیاد ! من یک دستگاه منعطف
میخوام .
چه بهتر حالا اینکه این دستگاه غولی مثل HD باشه .
عبارات کلی هم مثل اینکه 3gs سرعتش 2 برابر شده و 5 برابر شده و میتونه بره ماه و برگرده و اینها هم اصلا
در یک جمع آدم های حرفه ای حرف جالبی نیست .
تنها چیزی که به قطع و یقین میشه گفت 2 برابر شده ، قیمتش هست !
دوست عزیز شما یه مقدار زیاده روی کردین.
ایفن هم برنامه های بسیار خوبی داره و سیستم عامل ایفن(مک) به قدری قدرت داره که داره همه را به مبارزه ی خودش مطلبه.........
قدرت خیر ! جذبه ! ...نقل قول:
قدرت در چه کاری ؟ پخش موزیک ویدیو ؟ خوب این جذبست ... شما میتونین با پورت سریال سیگنال های خروجی
یک دستگاه دیجیتالی آزمایشگاهی رو باهاش ثبت کنین ؟
برنامه ای براش هست ؟ خوب اگر نیست ، میتونین خودتون بنویسینش ؟ ...
توی کاربرد های حرفه ای ، حرفی نداره واسه زدن . ژیگولیه فقط ! همین .
دوستان صدای این گوشی در مقایسه با i900 در چه حدیه ؟
به نظر شما touch hd بهتره یا وایسم b7610 omnia pro سامسونگ بیاد اونو بگیرم...
همچین امکانات omnia pro آدم رو وسوسه میکنه...
سلام
خوب OmniaPro کی برد فول QWERTY حقیقی داره و سی پی یوش 800 ه و یه سری امکانات دیگه ...
شما ببین از یه گوشی چه انتظاراتی داری .
==========================
دوستان گرام.
یه سوال : Contact ها کجای گوشی ذخیره میشن ؟
من الان می خوام گوشی رو Hard Reset کنم و نمی خوام Contact هام از بین برن و می خوام ازشون یه Backup بگیرم .
مسلماً یادداشت کردن 200 تا Contact روی کاغذ دهن آدمو آسفالت می کنه :31:
باید یه راهی باشه، درسته ؟
ممنون.