[quote=creeep;4088871]آقا یه سوال دیگه تفاوت قیمت NT1 و NT2 چقدره!؟:31:نقل قول:
Printable View
[quote=creeep;4088871]آقا یه سوال دیگه تفاوت قیمت NT1 و NT2 چقدره!؟:31:نقل قول:
سلام دوستان ...
خیلی از مطالبتون استفاده کردم واقعا مرسی:40::11:
سلام..من بازم سوالمو میگم...کارت صدام(m-audio fireware solo) و با نرم افزار اف ال کار میکنم... گیتارمم الکتریکه که با پیک آپ وصله به کارت صدام...ولی وقتی میخوام ضبط کنم صدا جا میمونه...کیفیت صدای گیتارم با امپ خیلی خوبه ولی وقتی به کارت وصلش میکنم کیفیتش کلی تغییر میکنه....با برنامه های دیگه هم تست کردم باز صدا جا میمونه...من ازت یه سری تنظیمات خوب که صدای خوب بگیرم میخوام...چون با کارت صدا زیاد سرو کار ندارم واسه خونه خریدم... کمک کنی خیلی ممنون میشم ....
سلام دوست خوبم شرمنده دخالت میکنم ولی این میکسر که افکت نداره..... بعد تمام ورودی و خروجی هاشم روی خود fast track pro هستش و اگر شما منظورتون تنظیمات روی میکسر هستش باید بگم که باعث افت کیفیت میشه و شما در هر صورت باید صدای کلین یا اصلی رو ضبط کنی و با پلاگین ها یی که برای وکال هستش روش کار کنی ...این جوری هم استاندارد تره هم کیفیت بیشتر چون این میکسر کلا باعث افت صدا هم میشه ..پس عملا نیازی به میکسر نیست چوم fast track pro خیلی کامله :46: به نظر من شما هزینه ی میکسر رو برای میکرفن b2 یا b1 و پلاگین هایی که نیاز دارید بزار کنار این جوری هم کارتون استاندارد تره هم کیفیت بالا تر میره ..چون عملا هر چیزی که سر راه کارت صدا و میکرفن یا رایانه قرار بگیره باعث افت قابل ملاحضه ی صدا میشه ... برای ارگ هم از وروده های دیجیتال صدای فست ترک میشه استفاده کرد ( اگر usb نداشته باشه ارگتون) اگر هم داشته باشه که چه بهتر و اگر هیچکدون از این کارها رم نشه کرد باز میشه 2 تا سیم مونو به عنوان L و R از ارگ گرفت و به کارت صدا وصل کرد ..خلاصه روش های زیادی هستش ... خلاصه اگه واقعا به مبکسر نیاز ندارین خرج تراشیه ... شما با 200 تومان به میکرفن b2 یا nova از امادیو میتونین بگیرید 50 تومان هم برای پلاگین و vst هزینه کنید خیلی بهتره تا برای میکسر 120 تومانی و یک میکروفن 85 تومانی هزینه کنین...:8:نقل قول:
:11: موفق باشید :11:
سلام دوست من :11:نقل قول:
شما درایور asio رو نصب کنین (مخصوص فایروایر)
من با افل کار نکردم ولی تو اکثر برنامه های حرفه ای تو بخش devices stup از توی برنامه باید درایور asio کارت صداتون رو از بین 3تا asio موجود انتخواب کنید و در بخش کنترل پنل latency select رو روی 2 ms بگزارید این جوری تاخیر به حداقل میرسه دوست من :11:
...................
در مورد گیتار هم مگه شما از output به input کارت صدا وصل نمی کنید؟؟؟؟پنل جلوی کارت سولو ورودی خود گیتار با گین داره دیگه .... اگه بازم کیفیت پایینه باید کیفیت رکورد رو بالا ببرید ..بازم من با افل نمیدونم ولی توی نیندو از project>project stup راحت میشه کیفیت رکرد رو کم و زیاد کرد من خودم با کارت صدای امبورد مادربورد با یسری برنامه کمکی و تنضیمات این بخش صدای نسبتا خوبی دارم از گیتارم میگیرم :46:
موفق باشی :11:
نقل قول:
سلام دوست من
اگه بخوایم دقیق بررسی کنیم شما برای این ساز ها و کارهایی که گفتید برای هر کدوم میکروفن خواصی نیاز دارید مثلا
برای ویالون و سنتور:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبرای سازایی مثل گیتار و ... (البته اگر از نصب پیکاپ صرف نظر کنیم)
و برای ساز های کوبه ای از میکروفن هایی مثل این استفاده میکنن:
البته برای هرکدوم با چیدمتن خواص مثل مثلا drum:
این میکروفت ها از 80 تومان شروع میشن به بالا...
و اما میکرفن برای وکال :
وسیله ای که توی میکرفن هستش (اجزای اصلی) کپسول هست و دیافراگم و در بعضی میکروفن ها هم برد مخصوص:
ببین دوست من میکروفن هایی که برای ساز هستند دیافراگم و کچسول کوچیک دارن بر عکس میکروفن های وکال...
حالا میکروفن های وکال 2 دستن تک دیافراگم و 2دیافراگم که البته سایز دیافراگم ها هم فرق داره ولی خوب چیزه دیگه ای رو میخوام بگم... شما باید ببینی کخ به 2 دیافراگم نیاز داری نا نه (وکال استریو میخوای یا نه) البته اینم بگم که اگه آکستیک نداری به هیچ وجه استریو رکورد نکن صدات هم تیز میشه و چو فقط یه دیافراگم روبه روته دیافراگم دوم هوا میگیره و نیز کارت زیاد میشه.....
که این میکروفن ا هم ار 70 تومان شروع میشن...
برای کارت صدا هم شما میخوای چند تا سازو با هم رکورد کنی یا تک به تک؟؟؟؟
اگه تک به تک باشه که هزینه میاد پایین تر کیفیت هم میره بالا تر وگرنه که باید به فکر فایر وایر ها باشی ...در ضمن اگر اکستیک نداشته باشی یه جورای نمیتونی چند تا ساز با هم رکورد کنی چوم صدا ها قاطی میشه ....
خوب شما ببین راجع به میکروفن و کارت صدا کدوم مدل بیشتر بکارت میاد (تک دیافراگی یا 2تایی) (چند تا ساز با هم یا تک به تک) بعد بگو تا بیشتر بشه راجع بش مانور داد تا اون موقع شاید ویومن هم اومده باشه و بهتر بتونه راهنماییت کنه...
موفق باشی دوست خوبم :11:
[QUOTE=Street.Boy;4090357]نقل قول:
من خودمم دنبال قینتشم ولی حسش نیست تا جمهوری برم :31::31::31::31::31::31::31:
آقا پیدا کردی قیمتو به منم یه ندا بده :31::31::31::19::10:
ممنون میشم :31::31::11:
آقا ممنون..من asio 4 رو نصب کردم کفاف نداد....به هرحال ممنون...اگه چیز ی از کارت یافتی به هم بده....خیلی ممنون
با سلام
لطفا قیمت کارت صدا Fast Track Pro M-Audio در بازار بنویسید
سلام دوست مننقل قول:
فست ترک پر رو من حدودا یک هفته پیش قیمت کردم 1جا 260 بود 1جا 320 بود ولی چند تا از مغازه ها که یزره باهاشون آشنا بودم 230 میدادن ... حواست باشه دوست من اگه خواستی بگیری 230 بیشتر ندی چون خرید خودشون 170ه :46::11: