با تشکر از هر دو دوست گرامی. اول اینکه نه, من ویندوزمو عوض نکردم آخه تازه نصب کردم چون تازه این سیستمو گرفتم و اینکه این ویندوزی که نصب کردم روی خیلی از سیستمها از جمله سیستم قبلی خودم به مدت 1 سال نصب کردم و چنین مشکلی نبود فقط این که من وقتی این سیستمو گرفتم (حدود 20 روز پیش) همراش یه دی وی دی ویندوز هفت سفارش دادم از طریق اینترنت که اول اونو نصب کردم ولی هر دفعه که با سیستم کار میکردم یهو خود به خود هنگ میکرد زمان خاصی هم نداشت بعضی وقتا بلافاصله بعد از بالا اومدن ویندوز بعضی وقتام بعد 3 ساعت یا بیشتر واسه همین مشکل سیستمو پس بردم اونام گفتن که پیش ما هیچ مشکلی نداره (از شانس بد من) یعنی یه جورایی باورشون نمیشد و چونکه آشنا بودن بهم گفتن هر کدوم از قطعات رو که خودت میگی ما برات عوض میکنیم منم CPU و Ram رو عوض کردم ولی بعد اینکه آوردم خونه باز همون مشکلش پا برجا بود که بالاخره از خیر ویندوز هفت (به اون قشنگی) گزشتم و این ویندوزو نصب کردم و مطمئنم که اشکال از سی دی ویندوزم نیست این کل ماجراست. فقط تازه (حدود 8 روز میشه) بعد اینکه سیستمو روشن میکنم یهو یدونه از فناش صدای بد میده که بعد اینکه چک کردم فهمیدم فن پاور هستش که اونم با یه مشت مشکلش حل میشه نمیدونم والا انگار این سیستم طلسم شدست مثلا تازه گرفتم اونم آخرین سیستم آخه من سالی یه بار سیستممو عوض میکنم دوستان طومار نوشتم ببخشید ...