با تشکر از علی رنجر عزیز! نقد خوبی بود... (اسمایل تشویق!)
در مورد گرافیک بازی صحبت کردی... من هم در مورد گرافیک بازی مطلبی رو عنوان میکنم...
خیلیها ممکن هست عنوان کنند که "گرافیک بازی چرا این طوری بود؟" و "این که کارتونیه!" و صحبتهایی از این مورد... ماجرا به این صورت هست که ما با یک بازی تاریخی مثل Assassin's Creed, شاهکار دیگر Ubisoft رو به رو نیستیم که گرافیکی واقع گرایانه داشت. بلکه با یه بازی فانتزی طرف هستیم که لازم بود دارای گرافیکی فانتزی باشه. وجود گرافیک واقعی مطمئنا با روح این بازی همخوانی نداشت.
صحبت های دیگه...
Ubisoft راهی رو در ساخت بازیهای خودش پیش گرفته که بی نظیر و قابل ستایشه و باید مسبب این امر یعنی کارکنان شعبه مونترال رو تشویق کرد. (به همین اساس بهترین شرکت بازی سازی سال 2008 رو Ubisoft انتخاب کردم) نمیدونم اصلا دقت کردین یا نه که امسال در دو بازی یوبی سافت ما صحنه های لودینگ رو نمی بینیم. قبلا مسئله لودینگ در بازی Grand Theft Auto: San Andreas حل شد و شما میتونستین از گوشه ای به گوشه دیگه نقشه برین و لودینگی مشاهده نکنین با اینکه محیط بازی بسیار باز هست. این اتفاق امسال به ترتیب برای بازیهای Far Cry 2 و Prince of Persia افتاد. وجود موتور های فوق العاده قوی این اجازه رو میده که در همون شروع کار بازی با یک محیط واقعا بزرگ رو به رو بشین و بتونین به هر نقطه از نقشه برین و لودینگی هم مشاهده نکنین. معتقدم که موتور های این دو بازی بایستی حفظ شده و جایگزین موتور Unreal که شرکت در ساخت بازی های دیگه از اون استفاده کرده بشن.
در حالی که سازندگان بازیهای کامپیوتری, کاربران رو مجاب میکنند که برای اجرای بازیهای اونها, سخت افزار خودشون رو ارتقا بدند ولی امسال Ubisoft کامپیوترهای قدیمی رو از یاد نبرد و طیف وسیعتری از کاربران رو به سمت خودش جلب کرد. خود من شاهد اجرای بازی بر روی کارت گرافیک سری 7 بودم. با اینکه جزییات گرافیک در پایین ترین حد بود ولی باز هم گرافیک, مطلوب و بازی روان اجرا میشد و امکان بازی با این گرافیک وجود داشت.
منو های بازی خیلی زیبا و ساده کار شده اند و موزیک زیبایی هم که در پس این منو ها شنیده میشه از همون اول حس بسیار دلنشینی رو به بازیکن میده و قدرت نمایی میکنه. فقط بزرگترین ایرادی که من در منو بازی دیدم, نبود قسمت ایجاد Profile بود که بعد از بازی Assassin's Creed این انتظار رو داشتم که بتونم برای خودم در اول کار پروفایلی ایجاد کنم که متاسفانه امکانش رو شاهد نبودم.
قبل از شروع بازی طوری صحبت شده بود که الیکا شخصیتی واقعا باهوش هست و ولی دیده شد که ما در بیشتر اوقات کنترل ایلکا رو هم در دست می گیریم. در هنگام پاک سازی محیط این بازیکن هست که کنترل الیکا رو در دست داره. حتی در هنگام استفاده از قدرتهای الیکا باز هم بازیکن کار الیکا رو انجام و کلید ها رو به موقع فشار میده. در قسمت دیگه, یعنی هنگام پرش بلند این بازیکن هست که کلید E رو فشار میده تا بتونیه پرشی بلندتر رو انجام بده... جالب این بود که کلید E کاملا با Elika (با توجه به حرف اولش) همخوانی داره.
در بحث گرافیک, بازی نمره کاملی رو از دید من دریافت میکنه و این بازی در کنار صداگذاری عالی و حرفه ایی و گیم پلی رونش, یکی از زیباترین بازیهای ژانر Action Adventure بعد از Assassin's Creed در سال 2008 برای PC هست.
نقل قول:
بچه ها من چجوری این غول رو بکشم کمکم کنید
کد:
http://i33.tinypic.com/oj0080.jpg
کد:
http://i35.tinypic.com/negtvp.jpg
برای شکست دادن این حریف یعنی جنگجو لازمه که اون رو به لبه ها بکشونین و با استفاده از قدرت الیکا اون رو به پایین پرت کنین.