سلام دوستان يه سوال؟
يكي از دوستان گفته بودن مه ورژن 4 هسته ي قوي تري نسبت به 6 داره مي خواستم بدونم درسته يا نه؟
مر30
Printable View
سلام دوستان يه سوال؟
يكي از دوستان گفته بودن مه ورژن 4 هسته ي قوي تري نسبت به 6 داره مي خواستم بدونم درسته يا نه؟
مر30
سریال صفحه قبل برای من و چند نفر دیگه تا چندصد روز دیگه کار میکنه.نقل قول:
سلام
به علت ایجاد یک زیر مجموعه مستقل برای انتی ویروس ونرم افزارهای امنیتی در انجمن معرفی نرم افزار این تایپک
قفل میشه وبه صورت ارشیودر میاد .دوستان میتونند نسخه های جدید این فایروال رو
در تایپک جدید اون در ادرس زیر معرفی نمایند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر شماره 1 را allow و شماره 3 را block once در نظر بگیریم شماره 2 به چه معناست؟
من تا دیروز از Comodo استفاده میکردم که انصافا حرف نداره و از هر لحاظ سیستم رو ساپورت میکنه اما قصد دارم فایروالهاى دیگه رو هم تست کنم (چون Comodo سیستم رو کند میکنه) ... بخاطر همین تصمیم گرفتم برم سراغ OutPost
حال یه سوال اینکه آیکن فایروال OutPost Pro در آیکن بار بصورت یه سپر با علامت سوال هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... آیا شکلش اینجوریه یا نه یه جایى ایراد داره
در ضمن فایروال چندان دشوارى نیست (انطورى که دوستان میگفتند)
سلام.
اون آیکن آبی مربوط به Firewall Policy هست و به طور پیش فرض آبیه.
یعنی Rule Wizard که برای هر برنامه مجوز دسترسی تعیین میکنه. این کار به طور اتوماتیک یا با اجازه شما انجام میشه.
کلا 5 حالت وجود داره :
Block All با رنگ سیاه: ارتباط همه برنامه ها با اینترنت قطع میشه.
Block Most با رنگ سبز :درسترسی همه به اینترنت قطع میشه مگر اونهایی رو که خودتون اجازه دسترسی دادید.
Rules Wizard با رنگ آبی :برنامه ها و فایلهایی رو که براشون مجوز صادر نشده تحت نظر میگیره و از شما اجازه میگیره.
Allow Most با رنگ نارنجی : درست برعکس Block most هستش.به همه اجازه دسترسی داده میشه مگر اونایی را که خودتون Block کردید.
Disable با رنگ قرمز : فایروال غیرفعال میشه.
==============
به نظر من با Outpost راحت از Comodo میشه کار کرد.
بتمن جان خیلى ممنون :10::11:
دوستان یه سوال دیگه داشتم
من فایروالم رو دو روز پیش آپدیت کردم و امروز دیدم خواستار آپدیت آنتى اسپاى فایروال هستش
چندین بار آپدیت کردم (چه صرفا خود آنتى اسپایش رو و چه کل فایروال رو) حتى اعلام میکنه آپدیت با موفقیت انجام شد اما باز آپدیت رو میزنه دو روز پیش !!!
مشکل از چیه؟
سلام.
متاسفانه منم دقیقا مشکل شما را دارم . در ویندوز ویستا این مشکل وجود نداره برای من.
دیشب آپدیت کردم مشکل حل شد .... فکر کنم چون در این مدت هیچ فایل آپدیتى براى آنتى اسپاى نیومده بود، هرچى آپدیت میزدیم چیز خاصى دانلود نمیکرد و علامت زرد هشدار جاى خودش بود
اما اصل مطلب هنوز سرجاشه که چرا باید اونطورى بشه؟
در ضمن چون من از ترکیب ناد32 با فایروال اوتپوست استفاده میکنم بهتر نیست آنتى اسپاى اوتپوست رو غیرفعال کنم یا نه آنتى اسپایش باشه بهتره؟
ممنون
سلام.
بله مشکل منم با آپدیت حل شد. منم با شما موافقم. احتمالا چون آپدیت جدید نداشته این اتفاق افتاده.
به هر حال به تازگی ورژن جدید منتشر شده. شاید این مشکل حل شده باشه.
در مورد Anti Spyware هم نباید مشکلی پیش بیاد.شما میتونید فعالش کنید.
برای من به طور اتوماتیک غیرفعاله. چون از یه Anti Spyware دیگه استفاده میکنم.البته این وضعیت تو ورژن 2009 پیش اومده.
تو 2008 اتوماتیک غیرفعال نمیشد.