موج چجوری باشه ؟
کف کنه بیاد تو ساحل یا آب باشه که تکون بخوره ؟!
Printable View
موج چجوری باشه ؟
کف کنه بیاد تو ساحل یا آب باشه که تکون بخوره ؟!
یه سوال ! وقتی توی تری دی مکس رندر تو نکستچر می کنیم چطوری می تونیم توی گوئست اون رو بزاریم روش ؟ من میرم تو قسمت متریال های گوئست و اون رندر تو تکستچرم رو میندازم رو مدل اما نمیشه مثلا 4 ضلع دیوار رو میندازه روی ضلع رو به روی دیوار این جریانش چیه ؟
منظورت رو متوجه نشدم .نقل قول:
یعنی تکسچرت میریزه بهم ؟!
ببین وقتی رندر تو تکستچر میکنم یه فایلی بهم میده که اون رو نمیدونم چطوری تو گوئست روی مدل باید گذاشت !نقل قول:
یعنی وقتی رندر تو تکستچر میشه از تمام زاویه های مدل رندر میگیره و به صورت یه فایل tga میده که اون رو نمیدونم
چطور بزارم روی مدل ! اگر بازم متوجه نشدی بگو عکس بزارم .
نه دیگه فهمیدم :دی
ببین تو باید اول UV آبجکتت رو درست کنی توی 3Ds Max
بعد وقتی تکسچرت رو Bake میکنی ، دقیقا طبق UV واست سایه و ..... یا درکل تکسچرت رو درست میکنه .
حالا مدل رو ببر توی کوئست ( مدل UV دار ) بعد توی قسمت تکسچر فالی رو که درست کردی توی Max نسبتش بده به مدلت .
فک کنم توی همین فروم یکی از بچه ها آموزش کاملش رو گذاشته بود.
حالا اگه بازم مشکلی داشتی بپرس .
ببین عکس زیر مثلا رندر تو تکستچر یه مبله ! حالا این رو یعنی باید بندازم روی مبل و با استفاده از UV کاری کنم که درست بشه ؟
( عکس بزرگ بود پاکش کردم :31: )
راستی یه چیزی واسه Motion Blur حرفه ای دم دستت نیست ؟
به خاطر کمک ممنون خیلی گیر این موضوع بودم .
آره ، باید با UV کار کنی ، ولی وقتی تکسچر رو درست کردی دیگه به UV دست نزن.
افکت Motion Blur هم توی سایت خود کوئست گذاشتن ، یه سرچی بکن ببین چیزی پیدا میکنی یا نه .
ممنون تو سایت گوئست رفتم اما نفهمیدم کجاستنقل قول:
برو توی قسمت search بنویس Motion Blur
خودش یالمه میاره ، هموشنم باحال هستن .
سلامبه همه دوستان
دوستاني كه ميخواند شروع كنند يا ميخواند حرفه اي بشند توي وبلاگم خيلي اموزش به درد بخورد هست از جمله همين Render to texture كه سوال شده . توي امضام ادرسشو ميتونيد ببينيد
گفتم كمكي شده باشه وگرنه اون وبلاگ براي من هيچ سودي نداره !
موفق باشيد