سلام . استادان بزرگوار خسته نباشید
من از شما خواهشی دارم. لطفا سورس الگوریتم های زمانبندی FIFO-RR-SJF-SRT-HRRN را همراه با نمودار در زبانc++ یا c# را در این تایپیک برای من بگذارید
باتشکر از شما
Printable View
سلام . استادان بزرگوار خسته نباشید
من از شما خواهشی دارم. لطفا سورس الگوریتم های زمانبندی FIFO-RR-SJF-SRT-HRRN را همراه با نمودار در زبانc++ یا c# را در این تایپیک برای من بگذارید
باتشکر از شما
سلام دوستان
ببخشید یه سوال دارم
استادمون گفته که یه برنامه به زبان C++ بنویسید که یه ماشین حساب رو طراحی کنه اما باید اعداد رو به صورت کسری حساب کنه
مثلا کاربر توی صفحه ی مشکی باید وارد کنه 2/3 +4/5 و وقتی اینتر میزنه جواب رو به صورت کسری بگیره
کسی میتونه راهنماییم کنه؟
با سلام اگه دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه در #c
برنامه ای بنویسید که با استفاده از پشته (stack) تعداد پرانتز های باز و بسته را مشخص کند ؟
سلام من جدود 6 ماهه ++C شروع کردم و مشکلی هم تو نوشتن برنامه ها ندارم فقط من بیشتر از برنامه CodeBlocks برای پیاده سازی برنامه ها استفاده میکنم(برا مبتدی ها خوب برنامه ایه) من تازگی برنامه Microsoft Visual Studio 2010 رو نصب کردم و تونستم کد هارو باهاش بنویسم ولی نمیدونم چطوری باید تستش کنم؟ چطوری تو Visual Studio باید برنامه رو اجرا کرد؟
اگه سوالم تکراری بود ببخشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون :11:
من فکر کردم که در این تایپیک سوال خودمو مطرح کنم
من در SQL SERVER که در پیشفرض VISUAL STUDIO2010 است بانک اطلاعاتی ایجاد کردم ولی مشکل من این است که با وجود خطا نداشتن کدها ،رکورد وارد دیتابیس نمیشه،جالب این است که من با همین کدها در برنامه تحت وب میتوانم رکورد وارد کنم ولی در برنامه تحت ویندوز نمیشه کدمو براتون میذارم
SqlConnection con = new SqlConnection();
con.ConnectionString = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\student .mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";
con.Open();
SqlCommand cmd = new SqlCommand("insert into person(Name) values(@name)",con);
cmd.Parameters.Add("@name", TextBox1.Text);
cmd.ExecuteNonQuery();
پیش پیش ازتون تشکر میکنم و اگر علت را فهمیدید لطف کنید به من بگید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتقال کد از ویژال سی پلاس پلاس به ویژال استادیو
با سلام. دوستان کسی میتونه راهنماییم کنه؟ یه الگوریتم به زبان ویژوال سی پلاس پلاس دارم. میخوام در ویژوال ستادیو 8 اجراش کنم. چی کار کنم؟
ممنون میشم زودتر جواب بدید چون عجله دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=maniya1;6705030]من فکر کردم که در این تایپیک سوال خودمو مطرح کنم
من در SQL SERVER که در پیشفرض VISUAL STUDIO2010 است بانک اطلاعاتی ایجاد کردم ولی مشکل من این است که با وجود خطا نداشتن کدها ،رکورد وارد دیتابیس نمیشه،جالب این است که من با همین کدها در برنامه تحت وب میتوانم رکورد وارد کنم ولی در برنامه تحت ویندوز نمیشه کدمو براتون میذارم
SqlConnection con = new SqlConnection();
con.ConnectionString = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\student .mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";
con.Open();
SqlCommand cmd = new SqlCommand("insert into person(Name) values(@name)",con);
cmd.Parameters.Add("@name", TextBox1.Text);
cmd.ExecuteNonQuery();
پیش پیش ازتون تشکر میکنم و اگر علت را فهمیدید لطف کنید به من بگید
کـــــــــــــــــــــمــ ــــــــــــــــک:19:
سلام برنامه Microsoft Visual Studio 2010 مشکل داره موقع اجرای برنامه ی نوشته شده این ارور رو میده
Unable to start program...The system cannot find the file
من پرس و جو کردم خیلی میگن از کرکشهکد:http://www.up.mihancamp.com/images/ehbcc6t7orxqz3vvg17.jpg
سلام
میخوام یه عدد خیلی بزرگ مثه 1211111111111111111111111111111111111 بزارم تو یه آرایه بصورت زیر:
A[0]=1
A[1]=2
َA[2]=1
...
باید چی کا کنم؟
ممنون
یه سمپل ساده توی سی شارپ:نقل قول:
کد:char[] arr;
arr = new char[textBox1.Text.Length];
arr = textBox1.Text.ToCharArray();