سلام.دوستان ؛ حدود 3 روز هست كه سرعت من خيلي پايين اومده.براي شما هم همين طور هست؟ هر چي زنگ هم ميزنم كسي جواب نمي دهد.ممنون
Printable View
سلام.دوستان ؛ حدود 3 روز هست كه سرعت من خيلي پايين اومده.براي شما هم همين طور هست؟ هر چي زنگ هم ميزنم كسي جواب نمي دهد.ممنون
شما در کدوم منطقه مخابراتی هستید.
چه سرعت و چه سرویسی استفاده می کنید
سرعتتون الان چقدر شده؟
نقل قول:
سیاوش جان مخابرات یک قرون جهت راه اندازی نمگیره. این پول زور میگرن. مردم هم مجبور هستن بدهند.
سلام.منطقه ابوذر-سرعت 128 خانگي نامحدود استفاده مي كنم.هميشه سرعت از 14 پايين نميومد ولي الان روي 8 تا 10 هست و گاهي به 3 يا 5 هم مي رسه و خيلي افت كرده.نقل قول:
والا من که امروز 128 نامحدود گرفتم سرعت خوبه (ابوذر هستم). بین 10 تا 14 بازی میکنه.نقل قول:
خوب كم هست ديگه.مال من هميشه بين 14 تا 22 نوسان داشت.3 الي 4 روزي هست كه اين جور شده.نقل قول:
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
آقا من هرچی فکر میکنم نمیدونم چرا اینقدر سرویسهای آسیاتک نسبت به سرویسهای دیگه ارزونه .به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه ؟ میخواستن حال بدن ؟در زیر قیمتهای آسیاتک و پارسینت رو گذاشتم با هم مقایسه کنید ببینید چقدر تفاوت هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آسیاتک سرویس 512 با حجم 9 گیگ سه ماهه رو میده 30000 تومن و پارسینت 256 با حجم 10 گیگ سه ماهه رو میده71250 تومن چرا اینقدر تفاوت؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا احتمالا این قیمت ها با محاسبه عوارض و آبونمان هست در حالی که اون 30 تومن آسیاتک بدون عوارض و آبونمان.
ثانیا قیمت های آسیاتک مناسبه و از خیلی از شرکت های دیگه کمتر هست.
نقل قول:
دوست عزیز اون چیزی که شما با برنامه آیدی میبینی و نوسان رو ولش کن. اون یک عدد الکی و خیالی
سرعت شما اگر روی 14 هست درست و کم نیست.
نه عزیز ایت قیمتها یی که عکسش رو گذاشتم هر دو بدون محاسبه ی آبونمان و عوارض است.حالا نظرتون چیه؟نقل قول: