چرا انتي ويروس كاسپر ورژن جديد (g) با نرم افزار Internet Download Manager مشكل دارد واجازه دانلود نمي دهد ولي وقتي كاسپر را غير فعال ميكنم مشكل حل ميشود
Printable View
چرا انتي ويروس كاسپر ورژن جديد (g) با نرم افزار Internet Download Manager مشكل دارد واجازه دانلود نمي دهد ولي وقتي كاسپر را غير فعال ميكنم مشكل حل ميشود
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط alaodin1
سرویس PDM باعث این کار می شود چون Internet Download Manager هنگام آغاز داونلود از طرف یک نرم افزار واسط
(که در این مورد براوزر شما می باشد )فعال میشود نه از طرف خود کاربر و این مسئله یکی از روشهای کاری انواع کدهای
مخرب می باشد لذا PDM آن را به عنوان یک حرکت مشکوک در نظر گرفته و جلوی آن را می گیرد در نسخه 299 این مشکل
بر طرف شده است ولی در همین نسخه خودتان هم می توانید مشکل را حل کنید کافی است اول Internet Download Manager
را به طور دستی فعال کنی بعد داونلود را آغاز کنی و یا اینکه آن را به Trusted Zone اضافه کنی. :)
سلام alaodin1 جون
باید شما خودتون وارد کاسپرسکی شوید و بعد این اجازه رو به ida بدید که بتون به اینترنت متصل شه
ویا یک بار کاسپرسکی رو غیر فعال کنید و بعد ida رو فعال کنید و بعد از چند مدت کاسپر سکی رو فعال کنید
و بعد از پیامی که ظاهر میشه این اجازه رو به ida بدید که به اینترنت متصل باشه
و یا یک بار ida رو از روی سیستم آینستال کنید و وقتی دوباره اون رو نصب کردید
یک سوال از طرف کاسپر پرسیده میشه جواب مثبت بدید
شما فایروال اوتوپست رو اگر با کاسپرسکی نصب کردید باید
پورت هشتاد رو در کاسپر سکی غیر فعال کنید
قربانتان
Adel.p30
Crackiسلام وممنون از زحماتون
لينك اينترنت سكوريتي را notfound ميزنه
borzou جان در لینک اینترنت سکوریتی rar که پسوند و کلمه آخر لینک است از com به دلیل کد بودن لینک جدا شده.نقل قول:
نوشته شده توسط borzou_one
موقع وارد کردن لینک در مرورگر خود این دو را به همدیگه بچسبانید و بعد اینتر را بزنید.
موفق باشید.
سلام لیست اشکالاتی که در نسخه 299 برطرف شده اند:
Build 297k (299):
08173 Installing on top of KAV5 or Outpost, causes those products to contain empty folders
09049 Incorrect error message about missing ADmin rights during install on english KIS6
06521 AH: Firewall is not detecticting activies with remote host being "local machine" (Inactive)
09123 PDM: Two PDM alerts upon clicking a link in Outlook email
09142 PIW: Broken Help link in the window for "Please wait while check sums of executable... " (Inactive)
09251 Installer: Drivers klmc and klif are not properly removed when installing on top of Security Suite (Inactive)
09300 Uninstalling Outpost causes an empty folder and registry key to remain
09439 Help: Incorrect link in General Information (Inactive)
09444 Scheduler: missing a setting "Run task if skipped" (Inactive)
09457 Help: Rescue Disk operation points corrected (Inactive)
09465 Reg Guard settings are not properly imported during the uninstall (Inactive)
09477 German: Incorrect symbol during the install. (Inactive)
09480 Through baloon it is possible to disable all notifications, even if password protected (Inactive)
09484 Phone numbers are to be removed from all localizations (Inactive)
09492 German: Anti-Spam training message contains not properly formated words (Inactive)
09504 Link "Tech Support" on builds Ru, Fr, De KIS links to english site (Inactive)
09510 Incorrect handling, when sending email notifications. (Inactive)
09513 Need a checkbox to disable email notifications (Inactive)
09518 Crash in module avs.ppl during cure startup for all previous detected objects (Inactive)
09539 Incorrectly working Scheduler in the mode "Every Hour" for the Updater(Inactive)
09581 GUI: Buy a Licence link is incorrect in French Localization (Inactive)
سلام vtn 59 . من ورژن 297h را دانلود كردم.مي خواستم بدونم با آپديت شدن اين اشكالات هم در برنامه من برطرف ميشه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط م.پ.د
نگفته ای منظورت کدام اشکالات است ولی اگر منظورت اشکالاتی است که در لیست بالا میبینی فکر نمی کنم چون با
آپدیت شدن در شرایط فعلی(یعنی دوران تست) به جز موارد ضروری اشکالات ساختاری اصلاح نمی شود و برای اصلاح
آنها باید به نسخه بالاتر ارتقا پیدا کنی ولی باید این را هم اضافه کنم که نسخه 299 زیاد با نسخه ای که تو داونلود کرده ای
تفاوتی ندارد و همانطور که در لیست می بینی لیست مزبور حاوی اصلاحات عمده و یا ضروری نیست پس می توانی بدون
نگرانی از نسخه ای که داونلود کرده ای استفاده کنی.
سلام دوستان
اگه امكان داره كرك نسخه جديد رو به صورت جدا بگزاريد.
ممنون
با توجه با اين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه كرك ها رو بگيريد و به دو سوال من جواب بديد
1.نسخه pro با غير اون چه فرقي داره؟
2.منKaspersky Anti Virus Personal 5.0.527 WinAll رو دانلود كردم(13 مگا) ولي موقع دريافت كرك برام 1 سوال پيش اومد
اينكه
Kaspersky Anti Virus Personal Pro 2006 Key File by Team Net Guru(چرا ورژن نداره)؟!
با اين
Kaspersky Anti Virus Personal Pro v6.14 Key File by Team Net Guru
چه فرقي داره(كدوم بهتره)
و در كل الان من كدوم يك از نسخه ها رو دانلود كنم؟(جديدترين نسخه ي Kaspersky كدوم است)؟
پيشاپيش تشكر