دانلودش کردم ولی متاسفانه قبول نکرد و error داد. عکسشو اینجا گذاشتم. میشه لطف کنین پکیج office xp professional with frontpage رو آپلود کنین؟
اینم عکسش... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دانلودش کردم ولی متاسفانه قبول نکرد و error داد. عکسشو اینجا گذاشتم. میشه لطف کنین پکیج office xp professional with frontpage رو آپلود کنین؟
اینم عکسش... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
لينك اون عكس برا من فيلـ.تر شده بود. اما شما لطفاً عدد دقيق ورژن رو (از روش زير) ذكر كنيد تا هر كي داره ورژن درست رو آپلود كنه.
Control Panel> Add or Remove Programs> Microsoft Office Professional with frontpage> Click here for support info> Version
version 10.0.2627.0
کسی میتونه کمک کنه؟
عکسش هم دوباره اینجا آپلود کردم..>>> ttp://aycu14.webshots.com/image/21693/2001566414295868864_rs.jpg
هیچکی این فایلو نداره؟ هیچکدوم از برنامه های office کار نمیکنن... خواهشا کمک کنین!
شرمنده .. دوست عزيز ورژن ورد من فرق ميكنه.نقل قول:
سلام.
بچه ها شما میدونین چه جوری باید رو ورد برنامه ریاضی بریزیم (منظورم همون فرموله)
تا اونجایی که من میدونم احتیاج به برنامه خاصی نداره اما واسه من که نمیاد..... ورد 2003 هم دارم.....
با سلام خدمت Snowy Winter عزيز
آفيس من دقيقاً هم ورژن شما هست. (Office 2002 professional with frontpage- version 10.0.2627). يك نسخه اون فايل (Proplus.msi) رو از سي دي اصلي آفيس خودم اينجا گذاشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(روي گزينه Download File در گوشه پايين سمت راست كليك كنيد).
اميدوارم مفيد واقع بشه.
موفق باشيد.
سلامنقل قول:
از insert> Equation ميشه معادلات رياضي رو نوشت.
در موقع نصب آفيس بايد حالت نصب فول را انتخاب كني تا بتواني از فرمول نويسي استفاده كني
ممنون از راهنمایی تون:46:نقل قول: