خوب صبانت چه ساعتی هست و اکانتهاشم می گین..
Printable View
خوب صبانت چه ساعتی هست و اکانتهاشم می گین..
حسابگر که 3 تا7 صبحه عین صبانت دقیقش 3:10 تا7:10نقل قول:
منظورت از اکانتش چیه؟
با همون یوز و پس روزانت وصل می شه
همون 3 تا 7!نقل قول:
اون جریان 10 دقیقه نمیدونم چیه دیگه
نقل قول:
فکر میکنم اکانت شبانه صبا با روزانه ش فرق داره
همه جایی دنیا شبانه از ساعت 1 شب شروع میشه مال این حسابگر از 3 شب..
میگم حسابگر 2 مگ حجمی نداره..؟
نقل قول:
وضعیت کجای اینترنت دنیا شبیه ایرانه که با هم مقایسه میکنی دوست من
نه نداره فقط 1مگ داره
ااگه تو با یه سیستم سر راس ساعت 3به شبکه وصل شی و دانلود رو شروع کنی و سر راس ساعت7 تموم کنی بعد تو حساب کاربری بری ببینی می زنه 2:50 تا :41:7:10 که نشون می ده ساعت سرور شرکت مشکل داره:13::13:نقل قول:
اونو اشتباه نوشتم .. خواستم بنویسم ایران نوشتم دنیا .. :31:نقل قول:
شاید ساعت خودت یکمی دقیق نیست..نقل قول:
ااگه تو با یه سیستم سر راس ساعت 3به شبکه وصل شی و دانلود رو شروع کنی و سر راس ساعت7 تموم کنی بعد تو حساب کاربری بری ببینی می زنه 2:50 تا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7:10 که نشون می ده ساعت سرور شرکت مشکل داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با ساعت gmt تنظیمه دقیقنقل قول:
یه دیگه از دوستان هم متوجه شدن:31:
درسته،منم حرفهاتو تایید میکنم،ولی بیشتر مواقع شرکت کم لطفی میکنه،مثلا قطعی زیاد داره،سرعت دانلود هم همیشه اون چیزی نیست که میخوای،منم بعضی موقع ها کفری میشم،شاید توقع ما زیاده از این مملکت!!در مورد سایتش بگم من حاظرم نیم ساعته update اش کنم(اینو راست میگه بنده خدا،از این شرکت که بزرگترین ارائه دهنده سرویس نت تو غرب کشوره بعیده همچین وبسایتی داشته باشه)نقل قول:
اکانت شبانه 4 ساعته(رایگان)،تعرفه های جدید صبانت رو ندیدم،ولی حسابگر تا 1024 رو ارائه میده!نقل قول:
نه داداش اکانت شبانه زمانش همین ساعته،در ضمن صبانت یوزر شبانه اش فرق داره،حسابگر که باهمون یوزر اصلیه!نقل قول: