نه! هیچ باگی خوشبختانه در این قسمت وجود نداره. دقیقا در حال گرفتن همون زنجیرهایی که بر خلاف جهت حرکت میکنن باید تا میتونین کلید e رو برای سریع حرکت کردن بزنین.نقل قول:
Printable View
نه! هیچ باگی خوشبختانه در این قسمت وجود نداره. دقیقا در حال گرفتن همون زنجیرهایی که بر خلاف جهت حرکت میکنن باید تا میتونین کلید e رو برای سریع حرکت کردن بزنین.نقل قول:
باید کاری کنی که 2 تا نور بیفته روی 2 تا مجسمه های که روی زمین هستن (اون مجسمه های که روی ززمین هستن رو ببر بزار زیر نور که بازتاب کنه به الماسنقل قول:
اقا من رسیدم اینجا گیر کردم باید چی کار کرد این جای که توی عکس گرفتم می گیره لارا و بعد می تونی به چپ و راست ببری و اون پل (همون قسمتی که اون بالا هست منظورمه ) اونم می چرخه ولی می رم هیچ راهی پیدا نمی کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجت جان! یه عکس از نمای بسته گرفته بودی که کلی فکر کردم که این عکس مربوط به کجای مرحله Coastal Thailand هست. پس اگه میخوای زودتر جواب بگیری عکسهای واضحتر و با توضیحات کاملتر بزار.نقل قول:
باید به سمت پایین بری نه بالا و در سمت دیگر محوطه از ستونها بالا بری.
جایی که بین دو ستون یک بست قرار داره مسیر شروع کارت هست.
من هم همین مشکل را دارمنقل قول:
موقعی که میچرخیم یه جایی هست که نمیتونم بپرم
نقل قول:وقتی در مرکز همون محوطه قرار دارین و میبینین که جایی برای چرخیدن دیگه نیست باید به کمک حلقه هایی که به دیواره مسیر سنگی در حال چرخیدن, وجود داره خودتون رو به سمت دیگر برسونین و مسیر رو حرکت بدین.نقل قول:
در همین تصویر دقیقا یه بریدگی کوچیک سمت چپ لارا وجود داره که میتونین از روی اون بپرین و بعد به کمک قلاب و حلقه متصل به دیواره مسیر سنگی خودتونو به سمت دیگر (دیواره محوطه) برسونین و با لمس دیوار, مسیر رو حرکت بدین.
نکته: لطفا عکسها بزرگ رو به صورت آدرس قرار بدین.
هوس جان بیا عکس واضح تر .
بجز اون ستون روبرویی جایی نیست بپرم .
اون میله ای که از آبشار اومده بیرون یکم مشکوکه , اما نمیشه پرید روش !
کد:http://i35.tinypic.com/9qwepy.jpg
گفتم که باید به سمت دیگه همین محوطه که ستون های دیگه ای اونجاست بری. جایی که بین دو ستون یک بست قرار داره شروع کارت هست.نقل قول:
اینجا فقط محل اومدن هست نه رفتن.
یعنی پشت اینجا ؟ ؟
رودخونه رو ادامه بدم ؟ به سمت مخالف آبشار ؟
میرم ببینم چی میشه .
آخه من وقتی از اون دیواره رفتم بالا مستقیم اومدم رسیدم به این ستونا
مسیر حرکتت به سمت آبشار نیست بلکه ادامه رودخونه است. پس از ستون های دیگر محوطه باید بالا بری.نقل قول:
اون میله هایی هم که به آبشار وصل هست مسیر حرکتت (از راست به چپ) به سوی یکی از گنج های همین مرحله است که هدف فرعی حساب میشه.