سلام
من اعدا رو از word2003 به powerpoint2007 كپي كردم ولي جاي اداد قبل و بعم مميز عوض شد
مثال:
21/1 <<< 1/21
Printable View
سلام
من اعدا رو از word2003 به powerpoint2007 كپي كردم ولي جاي اداد قبل و بعم مميز عوض شد
مثال:
21/1 <<< 1/21
سلام
خودم پیدا کردم بابا...
Power Point /animation/Custom Animation/Add Effect/Entrance/Blind
سلامنقل قول:
چون شما مميز رو اشتباه زديد اينگونه ميشه
اون علامت " / " براي تاريخ استفاده ميشه و براي مميز بايد علامت نقطه " . " رو استفاده كنيد
سلام به دوستان عزیز...یه مقداری این تاپیک بی فروغ شده و اکثر سئوالات پاسخ داده نمیشن...در هر حال من سئوالم رو میپرسم و اگر کسی میدونست ، بسیار ممنون میشم..
من تا حالا برای هر فایل نهایتا یک موزیک که میخواستم در طول ارائه پخش بشه ، insert میکردم و تنظیماتش رو هم بلدم...اما حالا میخوام چندتا مثلا 3 تا فایل موزیک insert کنم که به ترتیب هرکدوم تموم شد بعدیش شروع بشه تا آخر...این تنظیماتشو بلد نیستم..نمیدونم اصلا میشه چنین چیزی یا نه؟؟البته الان insert کردم 3 تارو و آورده، منتها تنظیماتش رو نمیشه جوری کرد که به ترتیب دنبال هم پخش بشن .. اگر کسی راهی میدونه ممنونش میشم..
با یک نرم افزار که آهنگ ها را به هم می چسباند این کار را بکن.نقل قول:
حالا من یک سوال می پرسم :
از آن جایی که یک اسلاید پاور پوینت روی کامپیوتر های مختلف با سرعت مختلف اجرا می شود در نتیجه هماهنگی آهنگ و متون از بین می رود برای این مشکل چه باید کرد ؟
سلام
من با پاورپوینت 2003 یک پروژه ساختم که انصافا هم خیلی براش زحمت کشیدم و حالا به powerpoint show تبدیل کردم
میخواستم بدونم باید چکار کنم که کسی نتونه محتویات داخلش و نام و مشخصات رو دستکاری کنه؟
سلام دوستان،
چگونه در powerpoint 2007 اعداد را در گرافها فارسی بنویسیم؟
با تشکر
سلام
جای سوال اینجا بود:
منوي بالا سمت چپ (با آرم office) انتخاب كن و سپس گزينه ي Word Options را از منوي پايين افتاده انتخاب نما.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=178781
سپس در تب Advanced قسمت Numeral اون چيزيه كه ميخواي!!
سلام
من یه سوال دارم
چه جوری میشه تو powerpoint 2007 فرمول تایپ کرد؟ (بدون استفاده از OBJECT).
من حتی نرم افزار mathtype رو هم نصب کردم ولی این نرم افزار هم فرمول ها رو به صورت object توی powerpoint نشون می ده.
راحی وجود نداره که بشه مستقیما توی خود powerpoint فرمول تایپ کرد؟
اگه می شه سریعتر جواب بدید.
چجوري مي شه صفحات پاورپوينت را به عكس تبديل كرد؟