آخر برنامه توننقل قول:بذارین. تا کلید نگیره خارج نمیشه و میتونین خروجی برنامه تونو ببینین.کد:getch();
Printable View
آخر برنامه توننقل قول:بذارین. تا کلید نگیره خارج نمیشه و میتونین خروجی برنامه تونو ببینین.کد:getch();
ctrl+F5 جواب میده:46:نقل قول:
long حداکثر میتونه 4,294,967,295 این عدد رو ذخیره کنه و 13! 6,227,020,800 در این نوع متغییر جا نمیشه بنابراین شما یا باید ضرب اعداد رو به صورت دستی انجام بدید و یا اینکه از تکنیکهای تفکیک اعداد استفاده کنید که راحتترین راه شبیه سازی ضرب 2 عددهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=458554
سلام دوستان .
من ی راه حلی میخوام که بتونم باهاش یک متن رو که به صورت کپی پیست انجام میدم رو جستجو کنه و عباراتی که مورد نظرم هست رو تو چند تا متغیر ثابت بریزه .
اینطوری مثلا :
[PHP]
a : ssssssssssssssssssssssssss
b : sssssssssssssssssssssssssss
c : ddddddddddddddddddddddd
e :edfwfwsefwef
i : edfsiojfoweijfiowejfowiejfow
[/PHP]
میخوام به این فرمت دربیاد
[PHP]
a:b:e
[/PHP]
متغیرهای من همیشه یکی هستند فقط مقدارشون تغییر میکنه و در متن غیر از متغیر های من عبارت های اضافی هم وجود دارند
با برنامه نویسی مشکلی ندارم میخوام بدونم چجوری متن رو سرچ کنم
ممنون
با سلام و عرض خسته نباشید.من میخواستم در مورد نوشتن یه برنامه به من کمک کنیدبرنامه که دو مجموعه عددی از ما بگیرد به نام A و B با تعداد اعضای مختلف بعد در خروجی به ما برهد..AUBA∩BA-BB-Aممنون میشم اگه مفصل توضیح بدیندر ضمن من از آرایه ها استفاده کردم برای عدد خوانی ولی بعد نتونستم کاری بکنم.با تشکر از شما
متوجه نشدم چیکار میخای بکنی ولی برای جستجو توی متن میتونی از string::find استفاده کنی
نقل قول:
سلام ببین من ی همچین چیزی رو دارم :
No: 4557 Added/Updated Time: 17.12.2010 18:40 @lelmi
How to Convert This for
NAME : [code]wwwsmstv
PROTOKOL : New5.25
HOST : zonesat.dyndns-ip.com
DESKEY : BA 2C D3 43 75 C2 E9 28 09 11 F5 1D A3 57
USER : jcs1 =to=> jcs30
PASS : nokiamoon.com
PORT : 4455
ID : 0603
خب الان من میخوام این متن رو بعنوان ورودی بگیره و به این صورت دربیاره :
host:port:user:password:deskey
این 5 تا متغیری که نوشتم همیشه اسمشو همینه فقط مقدارشون تغییر میکنه . میخوام این 5 متغیر رو از تو متن دربیاره و به فرمتی که نوشتم دربیاره. فقط تشخیص دادنش واسم مهمه
سلام
امتحان مبانی کام دارم اگه کسی میتونه این برنامه هارو برام بنویسه واقعا ممنون میشم !تا دوشنبه لازم دارم !
(برنامه ها باید به زبان C
باشند)
*برنامه ای بنویسید که با دریافت عدد طبیعی n در صورتی که مربع جادویی n*nوجود دارد این مربع را تولید نمورده و نتیجه را در خروجی نمایش دهد(از اعداد ۱تاn بسازید و هیچ عددی نباید بیش از ۱بار تکرار شود)
*برنامه ای بنویسید که رشته ای را از ورودی دریافت کند و عملیات زیر را در مورد آن انجام دهد .
۱٫ طول رشته را تعیین کند
۲٫تعداد حروف با صدای موجود در رشته را بشمارد
۳٫کلیه blank های موجود در رشته را حذف کند
امیدوارم متوجه منظورتون شده باشم ..نقل قول:
اگر ورودیتون دقیقا اینه و اگه این متن به صورت سطر به سطره آخر هر سطر 2 کاراکتر کنترلی وجود داره با کد های 10 و 13 (یا بر عکس) بهترین راه سرچ کردن این 2 کاراکتره و جدا کردن کاراکتر های موجود بین این 2 جفت کاراکتر
یا اگه همه اطلاعات پشت سر هم هستند و کاملا در یک سطر ، انوقت میتونید کاراکتر ":" رو سرچ کنید یا "Host :" رو و از اونجا تا "DESKEY :" هرچی میبینید جدا کرده و تو متغییرتون بذارید .. ولی در اینصورت اگه ترتیب اطلاعاتتون به هم بخوره نمیشه اطلاعات رو کامل جدا کرد .
سلام. استادم یه برنامه بهمون داده ولی نمی دونم چی کار کنم؟
<با استفاده از زبان c برنامه ای بنویسید که یک فایل ایجاد کند در داخل ان فایل اطلاعاتی بنویسید.به ان اطلاعات اضافه کنید.از ان اطلاعات یک خط کم کند.یک کپی از فایل تهیه کند.یک پسوند ساختگی برای فایل بزارید>