سلام،نقل قول:
تا جاييكه من ميدونم Auto Nubmer ها رو نميشه دستكاري كرد و يا تعيين كرد كه از چه عددي شروع بشه.
نياز شما چي هست؟ شايد از يه راه ديگه بشه كاري كرد.
Printable View
سلام،نقل قول:
تا جاييكه من ميدونم Auto Nubmer ها رو نميشه دستكاري كرد و يا تعيين كرد كه از چه عددي شروع بشه.
نياز شما چي هست؟ شايد از يه راه ديگه بشه كاري كرد.
سلام،نقل قول:
1) در قسمت Validation rule فيلد مورد نظر ( در جدول يا فرم) مينويسيم:و در قسمت Validation Text هم پيام مورد نظر در هنگام ورود داده غيرصحيح.کد:>=0 And <=4
2) در Input Mask فيلد مينويسيم:(تعداد ؟ بايد به مقدار كافي باشه و همين طور نمك و فلفل :31: ) و در قسمت Required هم yes رو انتخاب ميكنيم.کد:>L<?????????????????????;;" "
3) انتخاب فيلد Lookup (تا جايي كه ميدونم) در ساخت جداول قابل دسترس هست. ايجاد يك فيلد لوك آپ اين امكان رو ميده تا داده ها رو از يك جدول يا كوئري ديگه در دسترس قرار بديم ( ليست كنيم) و كاربر بتونه از ميون اونها يك و يا چندتا رو انتخاب كنه.اين ليست ميتونه حاوي داده هاي موردنظر خودمون هم باشه. در حالت ديزاين جدول وقتي Data Type فيلد رو انتخاب ميكنيم، گزينه اي هست با نام Look up Wizard كه با كمك اون ميشه كار ساخت رو راحت تر انجام داد. زبانه Lookup در قسمت پايين ( در كنار زبانه General ) ، امكان تنظيمات بيشتر رو در اختيار ميذاره.
با سپاس!
سلام،نقل قول:
اين بستگي داره به اينكه فيلدهايي رو كه به هم مربوط ميكنيم، اجازه وجود ركوردهاي مشابه رو در خودشون ميدن يا نه. اگه مثلا يك فيلد بعنوان primary key باشه ( و يا گزينه Index اونو بذاريم (Yes (No Duplicates ) و اون يكي يك فيلد معمولي باشه ( كه معمولا يك فيلد Forieng Key هست)، رابطه بوحود اومده One-to-many هست. اگه هر دو فيلد Primary key باشن، رابطه ميشه One-to-One .
من یه فیلدی دارم به نام اعتبار توی یک جدول...یک فیلدی دارم به نام تخفیف توی جدول دیگه...حالا اینها رومیخوام جوری تنظیم کنم که وقتی توجدول دومی میرسم...توی فیلد تخفیف، مقدار نشون داده برابر باشه با مقدار اعتبار جدول اولم..چی کار بایدکنم؟
با سلام،نقل قول:
ساختار جداول شما چه جوریه؟ یعنی فیلدهاشون چی هستند و هرکدوم از جدول ها برای چه کاریه؟
اگر بطور مثال در جدول اول هر فردی که دارای اعتباره، یک id مخصوص داشته باشه (primary key)، در جدول دوم باید برای id اشخاص فیلدی درست کرد و این دو فیلد رو به همدیگه مربوط کرد ( که میشه One-to-many).
اگه موفق به انجام کار نشدید، یک دیتابیس نمونه بذارید :46:
سلام مجدد
اميدوارم سوالم تكراري نباشه ، مي خوام فايل اكسسم رو روي دو تا سيستم كه با هم شبكه هستند طوري قرار بدم كه اولا با هم ارتباط داشته باشند و همين طور دسترسي يكي از اونها محدود باشه، اگه در مورد اين كار توضيح بديد ممنون ميشم
لطفا به پستهاي 425 و 230 ( در صفحه 42و 23 )، مراجعه كنيد ! :20:نقل قول:
شرمنده بايد بيشتر مي گشتمنقل قول:
از راهنماييتون ممنون
با سلام به همه دوستان
عید فطر رو پیشاپیش به همتون تبریک می گم
چند سال پیش با اکسس(2003) یه برنامه کوچولو برای یه مغازه نوشتم که شامل تعداد زیادی فرم بود
و روی هر فرم سه چهار تا دکمه(Button) بود و برای عملیات دکمه ها هم از control wizard استفاده کردم
درست هم جواب داد و مشکلی هم نداشت
اما الان با اکسس(2007) یه بانک اطلاعاتی دیگه باز کرم و فرمها و جدولهای اون برنامه رو به این یکی کپی کردم کل دکمه هاحذف کردم و چند دکمه جدید قرار دادم و با control wizard اعمالی رو براشون تعریف کردم از جمله باز کردن فرمهای دیگه اما اگه به حالت viwe می ری هیچکدوم از این اعمال رو انجام نمیده
ممنون میشم اگه یکی کمکم کنه و بگه راه حل مشکل من چیه و باید چیکار کنم؟
بازم برگشتم با یه سوال دیگه
مگه هر فرم یه پهنا یا همون width نداره که در حالت design می تونیم اونو عوض کنیم اما من هرچی اندازه اش را تغییر میدم اصلا اعمال نمیشه و همون اندازه قبلی است .
گزینه ای هم که می گفت فرم بتواند تغییر اندازه بدهد یا نه رو پیدا نکردم
لطفا در این مورد هم کمکم کنید