-
عکس های k800 در مقابل u600 چشمگیر تر به نظر می رسند که به خاطر پلیش و اصلاح رنگ نرم افزاری این طور به نظر می رسد. وگرنه از لحاظ وضوح و تفکیک پیکسل ها در یک سطح هستند.
---------------------------------
کار با دکمه های لمسی u600 فقط 48 ساعت اول برای آدم عجیب به نظر میاد ولی بعدش همچین میشه که گوشی های با دکمه های غیر تاچ به نظرت خنده دار میان!!!!
-
سلام.
کسی از دوستان u600 رو firmware update کرده ؟ آیا در امکانات گوشی و به خصوص سرعت گوشی تاثیر محسوسی دیده میشه ؟ (ورژن فعلی گوشی من u600jpgg1 هستش)
-
نه دوست عزیز.................. گوشی های سامسونگ آپدیت ندارن..............!!
فقط فریمور جدید براشون میاد.......... که یه خورده تغییر میکنن......................!!!
-
منظور من هم همون بود (داستان optiflash و .......) سوالم این بود که جدید ترین ورژنی که هست کدومه ؟ کسی امتحان کرده ؟ تفاوت محسوسی ایجاد میکنه با ورژنی که الان روی گوشیم هست ؟
-
من که ، دیگه الان 600 ندارم........... ولی اون موقعه که داشتم ، با فریمور های جدیدش تفاوت خاصی ندیدم...............!!
یه 10 درصد عکاسی بهتره.............. زمان پخش موزیک از 5 به 4 رسید.............. 15 درصد سرعت بیشتر................ ولی فارسی بی فارسی...............!!
-
مرسی آقا.
اگه فارسی بی فارسی باشه حال نمیده. (به خصوص تقویم فارسیش!!!)
اصلا حالا که اینطور شد جهنم ..... چند ماهم باهاش سر می کنم i8510 می گیرم که دیگه کند نباشه!!!!!!!
-
اقا اخرین قیمت این گوشی چنداست
-
-
دوست عزیز دوستم چند روز پیش خرید 195 تومان به نظر شما دست دوم 120 می ازه منظورم u600هست
-
کسی میدونه با چه رمزی میزان صحبت کردن با گوشی رو میشه پیدا کرد؟ مثل نوکیا که 92702689**# میشه میزان صحبت کردن رو پیدا کرد؟ فقط زودتر لطفا