وای خدا اون از رفتن مورینیو این هم از باخت چلسی نتیجه هم تا حدی معلوم بود بدون مورینیو.................
Printable View
وای خدا اون از رفتن مورینیو این هم از باخت چلسی نتیجه هم تا حدی معلوم بود بدون مورینیو.................
اين باخت تازه اول مشكلات چلسي هستش ...
CHELSEA 0 - 2 MAN UT
خوزه بایــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــد برگرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز با وجود اینکه باور کردن این ماجرا خیلی سخته ولی باید قبول کرد که دوران مورینیو تموم شده !!! با اینکه ته دلم هنوز با چلسی هست ولی باید واقعیت رو قبول کرد . برای چی باید ما هنوز طرفدار این تیم باشیم ؟؟ با وچود اینکه خیلی سخته ولی من نمیتونم این شرایط رو تحمل کنم ! برای چی باید طرفدار این تیم بمونم ؟ اگه دارم اشتباه می کنم و زود قضاوت میکنم لطفا منو قانع کنید . بگید که دارم اشتباه می کنم . اینو یادتون نره که من طرفدار پر و پاقرص چلسی بودم تا الان و هنوز هستم ولی نمیتونم قبول کنم که طرفدار تیمی باشم که مربیش اسرائیلی باشه. حداقل تا وقتی که مربی جدید نیاد با از این تیم فاصله گرفت با وجود اینکه این کار سخته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه این یارو بمونه من چلسی رو فراموش می کنم ولی نمیشه یکدفعه اینکارو کرد باید کم کمنقل قول:
دوستان عزیز با وجود اینکه باور کردن این ماجرا خیلی سخته ولی باید قبول کرد که دوران مورینیو تموم شده !!! با اینکه ته دلم هنوز با چلسی هست ولی باید واقعیت رو قبول کرد . برای چی باید ما هنوز طرفدار این تیم باشیم ؟؟ با وچود اینکه خیلی سخته ولی من نمیتونم این شرایط رو تحمل کنم ! برای چی باید طرفدار این تیم بمونم ؟ اگه دارم اشتباه می کنم و زود قضاوت میکنم لطفا منو قانع کنید . بگید که دارم اشتباه می کنم . اینو یادتون نره که من طرفدار پر و پاقرص چلسی بودم تا الان و هنوز هستم ولی نمیتونم قبول کنم که طرفدار تیمی باشم که مربیش اسرائیلی باشه. حداقل تا وقتی که مربی جدید نیاد با از این تیم فاصله گرفت با وجود اینکه این کار سخته.
تایید میشه به شدتنقل قول:
خوزه بایــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــد برگرده
واقعا نمیدونم چی بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موافقم من خوره میخوااااااااااااااااااااا اام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله دوستان و این است نتیجه تصمیم احمقانه یک مشت انسان بی شعور و کم خرد .
فکر کنم هر کسی که این بازی دیده باشه ( به غیر از خیابانی ) قبول داره چلسی نه فقط بد بازی کرد بلکه افتضاح بود و حتی نتونست یه موقعیت خطرناک هم روی دروازه منچستر ایجاد کنه حتما" بعضی ها میگن چلسی دو تا شوت سمت دروازه زد ! که خوب اینم حرفیه و به نظر من بی کارترین بازیکن بازی کسی نبود ون در سار دروازه بان منچستر .
نکته جالب دیگه حضور 90 دقیقه ای تال بن هیم صهیونیست تو بازی بود که خوب مشخص بود دلیل این کار چیه! بازی کنی نمی دونم چطوری سر از چلسی در اورده البته می شه حدس هایی زد که حتی اگه حسین کعبی رو از لستر سیتی می گرفتن بهتر از این یارو بود .
دیگه فعلا" چیزی به ذهنم نمی رسه!
من خیلی وقته این احساس و دارم حتی از خبرای که گذاشتم هم معلوم بود همشون مربوط به مورینیو بودن . باید ببینیم در آینده چی میشه ولی تیمی که مالکش یه احمق باشه و بخواد خواب هر شبشو فردا صبح عملی کنه همون بهتر که طرفدار نداشته باشه ! اگه بخواد به همین منوال ادامه بده دیگه چیزی از چلسی نمی مونه که بخوایم طرفدارش باشیم . :41:نقل قول:
:39::39::39::26::26::16::16:
سلام.نماز و روزه هاتون قبول.براتون صبر عاجل تقاضامندم.
برای اولین بار در عمرم خوشحالم که چلسی باخت شاید یه کم احمقانه بیاد ولی من خوشحالم یه سری چیزها رو به مسئولین چلسی ثابت کرد .