دوستاني كه آنلاين بازي ميكنند ميتونند شركتي رو كه ازش سرويس گرفتند رو معرفي كنند/10 gig در ماه جواب ميده....؟؟؟؟
با تشكر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستاني كه آنلاين بازي ميكنند ميتونند شركتي رو كه ازش سرويس گرفتند رو معرفي كنند/10 gig در ماه جواب ميده....؟؟؟؟
با تشكر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام/
لطفا ما رو یه راهنمایی در مورد این بد کمپانی 2 بکنید. چه تنظیماتی باید انجام بدم؟ مدل مودمم هم d-link dsl-322t هستش.
تا پرداخت نكنيم نمي تونيم :LIVE بازي كنيم؟نقل قول:
اگر مدل دستگاه شما Premium است، از اولین مرتبه اتصال به شبکه Xbox Live به مدت یک ماه از سرویس GoldAccount رایگان برخوردار هستید. در صورتی که دستگاه شما از مدل پایین تر یعنی Core باشد، از این سرویس رایگان یک ماهه برخوردار نیستید. در صورت اتمام اعتبار یک ماهه می توانید با خرید Account این سرویس را مجددا شارژ کنید. قیمت سرویس یک ساله XL حدود 50 دلار است.
شما باید این 3 تا کارو بکنی بعد می تونی وصل بشی به لایو:نقل قول:
1-باید MTU مودمت بیشتر از 1364 باشع
2-باید NAT type مودمت open باشه
3-باید کانکشنت روی حالت always on باشه
بعد هم مودمت رو میزنی به xbox یک تست لایو می کنی اگه درست کانکت شد باید اول آپدیت کنی بعد یک اکانت لایو بسازی آخر هم بری تو بازی قسمت مولتی یک اکام بد کمپانی 2 هم بسازیو بازی کنی:8::20:
فکر کنم بدون اون هم بشه بازی کرد اما اگه داشته باشی برات امکانات بیشتری داره:45:(تو لایو نه تو مولتی:22:)نقل قول:
برادر من رنکم شده 15 الان جواب میدی؟ :31: به هر حال ممنون.
داداش gamertag بده ادد كنيم
گیمر تگ من اینه کسی خواست اد کنه:31:
Farshad777
بچه ها سعي كنين زياد بياين BC2 با هم بازي كنيم و Squad match بريم
NaViDi
ــــــــــــــ
يه تاپيك در مورد گيمرتگ بود اما فكر كنم خيلي رفته زير خاك : دي
دوستان وقتی که میخوام fifa10 با یکی بازی کنم هی باید squad دانلود کنم . با هر کی بازی میکنم مینویسه download squads که 3 دقیقه طول میکشه تا میری طرف رفته . مال شما هم این طوریه؟ الان من چی کار کنم.اعصابم رو داغون کرده
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
[QUOTE=hamijoon;4838166]داداش gamertag بده ادد كنيم[/QUOTE
mahabadgamers
ماله شما؟
بچه ها منو اد کنین(من یادم میره شماهارو اد کنم:31:)نقل قول:
my gamer tag:unlivedarcher
:11: