عداد بسیار زیادی از ایرانیها هستن که با بازی GTA: San Andreas اشنا هستن. اما این افراد از این موضوع اطلاع ندارند که این بازی به صورت آنلاین هم بازی میشه.
بازی آنلاینِ این گیم(SAMP) چندین حالت مختلف بازی داره مثلِ کشتن (DeathMatch)، مسابقه (Racing)، گشتن آزاد (Free roam) یا نقش بازی کردن (Roleplay) است.
من خودم حدودِ ۳~۴ سال میشه که بازی میکنم در سرورهای مختلف مخصوصاً رلپلی. خودم هم صاحب چند تا سرور بودم و همین الان هم هستم. ولی تاحالا این کارو ایرانی نکرده بودم چون تعداد ایرانیهای علاقه من به بازی کم بود. ولی الان به درخواستِ چند تا از دوستان داریم استارتِ پروژه یه اولین سرور ایرانی با مدِ رلپلی رو میزنیم.
بازی در این مدل سرورها به این صورت که شما اول یک کارکتر میسازید و بعد با اون کارکتر شروع به بازی در سرور میکنید، میتونید شغل بگیرید، عضو گروههای مختلف مثل مافیاها یا گروههای گنگستری بشید و پول در میارید و با پول خونه، ماشین، فروشگاه و ... میخرید. انتخابها بی نهایت و شما میتونید رکسی که دوس دارید باشید. از یک پلیس گرفته تا رییس یک مافیا یه ایتالیایی...
برای این کار تقریبا همهٔ امکانات لازم رو داریم فقط به چند نفر علاقه مند و متخصص نیاز داریم که به ما کمک کنن.
تیم ما:
Arman (Sponsor - Tester -Support) ID: Armanbox16
Mohammad Dino (Webmaster - Tester - Head of Recruitment) ID: MohammadDino
Ra Z oR (Scripter - Tester - Head of script related stuff) ID: Razor_70_rap
اگه کسی در این زمینه اطلاعاتی داره، خیلی خیلی خوشحال میشیم که به ما کمک کنه و ما اونو در تیم داشته باشیم.
با تشکر،
محمد دینو
پ. ن: دوستمون Napoleon.Bonaparte هم با ما هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]