همون 580 کافیه.نقل قول:
خوب خوب... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاور 580eps الان 85 تومنه اره؟؟ پاورهای 600 و 680 چند هستن؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
همون 580 کافیه.نقل قول:
خوب خوب... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاور 580eps الان 85 تومنه اره؟؟ پاورهای 600 و 680 چند هستن؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بازم جای امیدواری هست که خیلی منطقی و با فکر تو بحث شرکت میکنی :46: . از این نظر شما رو تحسین میکنم .:40:
همون جمله ای که شما الان از سایت ASUS نقل قول کردی ، منظورم این هست :
داره میگه : رقم واتیج ، پاور توصیه شده در حالتی که سیستم در حالت PEAK USAGE هست محاسبه شده .نقل قول:
The recommended power wattage figure is calculated based on the peak or maximum utilization power consumption of installed devices or components
تا اینجا حق با شماست . :46: ولی کمپانی های بزرگ تولید کننده پاور در دنیا روی این جمله زیر اساسی تاکید دارن:
پاوری انتخاب نمایید که حداقل 5 تا 10 درصد بالاتر از حداکثر توان سیستم شما قدرت داشته باشد ، چرا که راندمان
پاور با مصرف حداکثر 90% توان واقعی آن در دراز مدت به طور چشمگیری کاهش می یابد و کاربر را با مشکلات
عدیده ای رو به رو میسازد !! :41: اون مشکلات عدیده رو هم که خودت میدونی !! :41:
.نقل قول:
اگر هم از این لیننک خوشت نمیاد همون guru3d که لینکشو قبلا دادم آخرش اینو نوشته اگه نگاه کنی که با SLI که از اور هم بیشتر واتیج نیاز داره و توی سیستم HIGH END که سی پی یوش هم از EXTREME هست حدود 512 وات یه کم بیشتر نیازشده !!! تازه 512 peak !!!!!حالا این دوستمون فقط یکی512 8800GTS داره :
We have tested SLI for you guys and power consumption rose towards a 512 Watt peak
والا من خوب همون سایت رو زیر و رو کردم جایی ننوشته بود ، مربوط به همه شاخه ها هست !
ضمنآ به نظر شما یه پاور 500W میتونه PeaK CURRENT یه HIGH END SLI رو به طور پیوسته تحمل کنه !! :18: عمرآ ! :41:
خدا وکیلی هر دو طرف ماجرا راس میگید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..من که زیاد سر در نمیارم ولی بهم بگید چی بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..اخه من این پولو با بد بختی تهیه کردم..نمیخوام فردا بخوره تو سرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اطمینان تا آخر عمر کامپیوترت یه پاور بالای 700 وات بگیر.نقل قول:
خدا وکیلی هر دو طرف ماجرا راس میگید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..من که زیاد سر در نمیارم ولی بهم بگید چی بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..اخه من این پولو با بد بختی تهیه کردم..نمیخوام فردا بخوره تو سرم
ولی من میگم 580 گرین بگیر یا اگه تونستی 680 گرین رو بگیر.
مثل کارت گرافیک نیست که هر چی عدد بالا بشه نیازت رو تامین خواهد کرد.به هر با تکنولوژی هایی همچون نانومتر مصرف انرژی قطعات با پیشرفت به حداقل خواهد رسید.
سلام دوستان
قبل از عید قصد دارم یک سیستم جمع کنم, این سیستم رو برای gaming می خوام و بودجه ام حدود 1,200,000 هستش
تا حالا قطعاتی رو که تصمیم گرفته ام بگیرم این هاست: (قیمت ها رو از رایان صبا گرفته م)
cpu: Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4GHz
قیمت: 280
vga: XFX - GeForce 8800 GT - 512MB
قیمت: 330
+ Hard Drive: Western Digital - SATA 2 - 500GB
قیمت: 138
DVD-ROM: LITEON
DVD-Writer: LITEON
به نظر شما برای این سیستم چه پاور و کیسی مناسبه؟
power : green 580b epsنقل قول:
case: green silnet strom
رفیق خیلی ممنونم بابت همه راهنمایی هات! :40:نقل قول:
اگه رو مین بورد هم یه کامنت بهم بدی خیلی ممنونت میشم. :20:
تو بحث مین بورد که هیچ کی جواب نمی ده
دوستان من الان میخوام برم پایتخت..پاورgreen gp 330a روبخرم..اولا چه قیمتی هست؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که گروم بهم ندن
بعدشم چه گارانتی هستش؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند ساله؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه قیمت قطعه ای خواستین بگید تا براتون بگیرم
قیمتش:
26.000
امروز من با 27 تومن خریدم...راستی چرا همه میگن گرین اشغاله نخر.............گفت به جای 85 تومن پاور گرین580...کولر مستر 510 بخر....چی میگین؟؟نقل قول: