آقا عجب بازی جالبیه
تا حالا با بخش مرحله ای هیچ بازی استراتژیکی انقدر حال نکرده بودم .
آخر نوآوری و ابتکاره .
Printable View
آقا عجب بازی جالبیه
تا حالا با بخش مرحله ای هیچ بازی استراتژیکی انقدر حال نکرده بودم .
آخر نوآوری و ابتکاره .
نقل قول:نقل قول:
سلام.
الان داری بازی می کنی حال می کنی دیگه خوش به حالت . 2 روزه خریدمش ولی اسلش گیرم نمی یاد بدونه دست کاری . دادم یکی از دوستام DL کنه برام ، اگه تا الان مشکلی پیش نیومده باشه براش 1.5 GB DL شده از 7.08 GB :18: تموم شد می یام ی دست بزنیم . در ضمن آماده ی باخت بد باش :5:.
1 کی خریدم از پشت شهر داری ولی رولیتد بود:2:، حسابی حالمو گرقت.
راستی اگه تهران هستی ی PM بده بیام ازت بگیرمش اگه میشه.:10::11:
__________________________________________________ ____________________
برای بازی تو battel.net حتما باید Cd key اصل رو داشته باشید که با اون می تونید اکانت battel.net بسازید.
در ضمن بازی تونم باید بدونه دست کاری باشه، یعنی کرک مرک نمی خواد.
ولی حتماً ی روش هایی هم برا مجانی بازی کردن تو net براش می یاد حتماً که درده سر های خاص خودش و داره.:13:
شما Dawn of War Hamer 40000 هم ی امتحانی بکن ، از اونم حتماً خوشت می یاد.نقل قول:
میخوای لواسون آدرس بدم بگیری؟؟؟؟نقل قول:
سلام من میخوام این بازیو بگیرم میشه از 4 بهش نمره بدید لطفا!
از خیلی بازیا تعریف شنیدم ولی وقتی تو تاپیکشون پرسیدم هیچکس راضی نبود!
سلام، دوست عزیز، من از بازیهای استراتژیک خوشم نمیاد یعنی حوصله شو ندارم چون این بازیا معمولا گیم پلی کندی داره ولی دیشب من چند مرحله اش رو رفتم واقعا جالب بود، اگه نباید میرفتم سر کار حتما تا صبح بازیش میکردم. من از 4 بهش 3.75 میدم.نقل قول:
منم 3.75 بهش میدمنقل قول:
بتل.نت یه پورتاله اینترنتیه مخصوص بلیزارده برای بازی آنلاین و مالتی و اینانقل قول:
battle.net
برو این سایت می تونی راحت اکانت بسازی ، مفتیه ، ولی مهم اینه که سریال اصلی بازی رو داشته باشی که بتونی بازیت رو به پروفایلت اضافه کنی
برای بازی کردن هم که سریال اصلی و یه اینترنت خوب می خوای
اینترنت خوب رو دارمنقل قول:
سریال اصلی رو حتما باید بخریم؟
قابل ه-ک نیست؟
اگه آره چنده قیمتش؟
شما خودت خریدی؟
ممنون
اینترنت خوب یعنی چه سرعتی؟ شما سرعت دانلودت معمولاً چنده؟ بازی اوریجینال رو چند خریدی؟ کلاً توضیح بدید دیگه!!
فک کنم منظورش از اینتر نت خوب با اون Pingi که گفت بازی کرده ADSL 128 باشه.نقل قول:
من 128 Parsonline دارم خوبه کم فات می زنه نصبت به بقیه.
در شرایط خوب هم 126kb/s DL می کنه.
بازی رم Cdkey یشو من 63 گرقتم شمام اگه خواستید بگید تا بگم از کجا بگیرید .بعد با هم می زنیم چه حالی بده...
:8::21: