نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خوب دوستان وبلاک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم راه افتاده!!!
نوشته ای از استار موزیک 2 !!!
سلامی با گرمی بیشتر خدمت تمام چاوشی دلها:
میدونم که از دست حجت و ناصر و حمید و علی خیلی ناراحتید الحق و الانصاف این رو هم قبول داریم که از حمایت محسن چاوشی دور شدیم و بیشتر به حاشیه ها میپردازیم ولی از امروز دیگه کار ما شروع شد .خداییش اگر شما هم وبلاگتون مورد هدف سودجویان یا هکر ها میشد حالتون مثل من نبود دوستا در اینده نزدیک ما به سایت تبدیل خواهیم شد تا اگر خبری یا مصاحبه ای یا خدایی نا کرده شایعه ای از محسن چاوشی پخش شد شما رو بیدار کنیم.
اما دوستان امروز یا بهتر بگم امشب یه خبری به بنده رسید که واقعا باعث خوشحالی من شد خبری که اگر شما هم بشنوید خوشحال خواهید شد خبری مثل:
این حق ما بود حق طرفدارای محسن چاوشی بود که فیلم سنتوری رو با صدای محسن چاوشی بشنون و خدارو شکرُخدا رو شکر تیم مهرجویی موفق به این کار شد .بله دوستان فیلم سینمایی سنتوری با صدای یگانه صدای ایران محسن چاوشی . منتظر اکران این فیلم در همین ماه باشید .
شما در هفته پیش شنیدید که فیلم سنتوری با صدای رادان مجوز گرفت ولی نه مجوز نهائی تا این که وزارتیا کوتاه اومدن و فیلم رو با صدای محسن چاوشی اکران می کنن.خدا رو شکر میکنیم که باز هم شاهد پیشرفت محسن چاوشی هستیم و باز هم خدا رو شکر میکنیم که تونستیم در خبر رسانی موفق باشیم .
و اما خبر بعدی:
در همین هفته (هفته اینده) منتظر شنیدن البوم یه شاخه نیلوفر باشید به احتمال خیلی خیلی زیاد همین هفته البوم با مجوز رسمی پخش بشه ولی باز هم احتمال اینکه البوم به ففته های اینده موکول بشه هست ولی به احتمال خیلی زیاد(نسبت به گذشته) البوم این هفته پخش خواهد شد.
توضیحات بیشتر البوم باشه برای پست بعدی این که البوم چند تراک هستش و نام ترانه ها .
منتظر نظرات و سوالات شما هستیم
منتظر باشید................
بابا من غلط بكنم تو رو بزنم!!!نقل قول:
ّدمت گرم محشر بود...بهترين خبرهايي كه ميشد درباره محسن داد همينا بودن...از خوشحالي ميخوام پردر بيارم...
مجوز گرفته و همين هفته هم به احتمال 90% وارد بازار ميشه...نقل قول:
نام ترك هاي البوم يه شاخه نيلوفر هم لو رفت!
البوم محسن در کل 10 تا تراک داره و با همون نام قبلی یعنی " یه شاخ نیلوفر " به بازار میاد
1-منو ببر از یاد
2-بغض
3-خاکستر
4-یه شاخه نیلوفر
5-زخم
6-کابوس
7-عصا( یا همون عصای شکسته )
8-پرنده ی غمگین
9- انتقام
10-اين ترك هنوز لو نرفته!!!
خبر توپي بود ما كه منتظريم زود تر البومش بياد
ولي اين البوم هم 100% قبل از اين كه وارد بازار شه تو نت پخش ميشه