تو ورلد12 هم بودی ؟!
اونموقع نمیشناختی ما رو : دی
فک کنم ورلد20 بود که گفتم ما از پی30ورد هستیم!
Printable View
تو ورلد12 هم بودی ؟!
اونموقع نمیشناختی ما رو : دی
فک کنم ورلد20 بود که گفتم ما از پی30ورد هستیم!
من اولین باری که بازی کردم تو ورد 12 بود ، از همه هم بیشتر کیف داد، از وردای بعدی که بازی کردم خیلی پخمه تر بودم ولی خیلی کیف داد بهم، یادمه امتیازم 10k بود 400 تا اکس داشتم با نوبل من رفتم یه بربرین ویلیج 200 امتیازی رو گرفتم : دی یادش بخیر...
دیر رفتم تو اون ورد، چند روز بعد از اینکه من رفتم دیگه پر شد ورد 12...من آخر ورد بودم... کنارای مرز ... 20-30 هزار که شدم یکی از اعضای FEMA اومد منو خورد :|
...
همون ورد 20 و شماها بودید که منو کشوندید اینجا :| من الان معتادم همش تقصیر شماست :|
منم توی 12 از اینجا رونده و از اونجا مونده شده بودم :| هر ترایبی میرفتم میگفت جاسوسی فلانی بهمانی :| پرتم میکردن بیرون!
من 3تا یوزر داشتم تو 12 البته! البته یکیش مال خودم بود 2تای دیگه مال کسایی بود که ترک کردن و دادن به من! منم برای دوهول با یکی از یوزرا جاسوسی کردم! ترکوندنم :|
چی شده مدیرا شمارش پست رو فعال کردن . دکمه تشکر هم گذاشتند . عیده ؟ :دی
به استادت بی احترامی می کنی؟ :31::31::31::31:نقل قول:
اون روزی که برای اموزش هی مزاحم میشدی این حرف ها نبود. بود؟
چه کنم که هر کاری کنم نوبی. دو روز ولت کردم نوبل شدی :27::27::27::27:
از ارپ هم که انداختنت بیرون (البته قبلش 10 12 دفعه به جرم مولتی بازی بن شده بودی) :27::27::27::27::27:
راستی برم سر اصله مطلب. تو چیزی هم داری که می گی؟ :27::27::27::27:
یادمهنقل قول:
همیشه هم رو من سیت بودی
به خاطر اینکه تو ترایب ما اومدی این بلا سرت اومد :D
مستر جنرالز سيخي چنده ؟ بيا تو جيبم زياد بزرگه ! :27:نقل قول:
مزاحم ميشدم ؟! تو از خدات بود كه بازيت رو به رخم بكشي و بعد 5 روز التماس دو تا چيزي كه خودم بلد بودم رو يادم بدي ! :27:نقل قول:
اون روزی که برای اموزش هی مزاحم میشدی این حرف ها نبود. بود؟
كسي ننداخت بيرون كچل ! هنوز دارم بازي ميكنم ...نقل قول:
از ارپ هم که انداختنت بیرون (البته قبلش 10 12 دفعه به جرم مولتی بازی بن شده بودی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از رو شلوار برامدگيش رو نميبيني ؟ :27:نقل قول:
راستی برم سر اصله مطلب. تو چیزی هم داری که می گی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همش به خاطر اينه كه من نماز ميخونما ! خداوند به ما لطف كرد !نقل قول:
چی شده مدیرا شمارش پست رو فعال کردن . دکمه تشکر هم گذاشتند . عیده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خودمونيم ... من 2.500 پست توي اين بخش دادم و خودم خبر نداشتم ؟!
برو كچل ... برو ... برو كچل ... ! :27:نقل قول:
منم توی 12 از اینجا رونده و از اونجا مونده شده بودم :| هر ترایبی میرفتم میگفت جاسوسی فلانی بهمانی :| پرتم میکردن بیرون!
خوش به حال اونايي كه توي ورلد هايي كه بودي كنارت بودن، واقعا داشتن يك نوب خنگ خيلي لذت بخشه ولي حيف كه فكر ميكردن حرفه اي هستي ! :27:
عمو اسمت چيه ؟ بچه كجايي ؟ :27:نقل قول:
همون ورد 20 و شماها بودید که منو کشوندید اینجا :| من الان معتادم همش تقصیر شماست :|
سلام دوستان چه خبرا ؟ ورلد جدید نیومده برید ترایب بزنید ؟؟؟
حرف الکی نزن : دینقل قول:
یادمه
همیشه هم رو من سیت بودی
به خاطر اینکه تو ترایب ما اومدی این بلا سرت اومد :D
2هفته سیتر من بوده حالا تا آخر عمرم بهش مدیونم : دی
نوب =))نقل قول:
برو كچل ... برو ... برو كچل ... ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش به حال اونايي كه توي ورلد هايي كه بودي كنارت بودن، واقعا داشتن يك نوب خنگ خيلي لذت بخشه ولي حيف كه فكر ميكردن حرفه اي هستي ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرکی ندونه فک میکنه من واسه اولین باره دارم اسم ترایبال وارز رو میشنوم =))
عزیزم اونموقع که شما تو آشغالا دنبال یه پوست موز میگردی جای خالی چیزی که نداری پر کنی من رنکم توی ورلد17 70 بود.
عزیزمی کلن =))
پ.ن: چقد خوبه اینجا شمارش میشه : دی پستام 4برابر شده : دی
اگه ورلد جديد هم بياد، وقتي اعجوبه هايي بسان شما در اون ورلد نباشن، اون ورلد رو ما اصلا به حساب نمياريم ! :دينقل قول:
سلام دوستان چه خبرا ؟ ورلد جدید نیومده برید ترایب بزنید ؟؟؟
به قول هومن : ... :دينقل قول:
نوب =))
اينجا هركي هست، ميدونه ! كسي نيست كه ندونه ! :دينقل قول:
هرکی ندونه فک میکنه من واسه اولین باره دارم اسم ترایبال وارز رو میشنوم =))
همون از زير پل كانكت ميشدي ديگه ؟ :دينقل قول:
عزیزم اونموقع که شما تو آشغالا دنبال یه پوست موز میگردی جای خالی چیزی که نداری پر کنی من رنکم توی ورلد17 70 بود.
مشنگه :دينقل قول:
عزیزمی کلن =))
ميخواي بگم جاهاي ديگه هم شمارش بشه ؟ :دينقل قول:
پ.ن: چقد خوبه اینجا شمارش میشه : دی پستام 4برابر شده : دی
---------- Post added at 09:11 AM ---------- Previous post was at 09:09 AM ----------
تريبال وارز فارسي !!!!
http://tribos.ir