آهنگ که عالی...به نظر من به زودی هم روشت بسته میشه و هم نظارت روی تو بیشتر میشه...
کلا کسایی که دانلود میکنند بعد از یکبار محدودیت بیشتر حواسشون بهشون هست تو هم که ماشالله رکوردداری..شکایت هم که کردی دیگه هیچی...:n02:
این بحث دزد بودن یا نبودن خیلی پیچیدست...بخوایم حساب کنیم 95% ما ملت دزدیم...میریم تو اداره جات کارمندان کم کاری می کنند...میریم بیمارستان پزشکان زیر میزی و... میگیرن...میری پیتزا فروشی از بدترین موادغذایی استفاده میشه و حاشیه سود بالاست...میری پمپ بنزین از بنزین بی کیفیت استفاده میشه و بهش آب و سایر مایعات اضافه می کنند...فوتبالیست هامون بلد نیستند 2 تا روپایی بزنند میلیاردی پول میگیرن(نمونش:برهانی و دهنوی)و...
خلاصه اینکه کی دزده و... همش به تعریف ما از دزدی مربوط میشه...با این تفاسیر من میگم حداقل شاتل تا حد زیادی به قراردادی که باهات میبنده پایبند هست و خود این نشون دهنده تعهد نسبی کاریش هست...بگذریم
تقریبا می تونم بگم امکان ندارهتوی این 46000 تا پست این تاپیک حتی یک مورد حجم دزدی هم ثبت نشده
اینکه شما فکر می کنی کامپیوترت مصرف نکرده دلیل نمیشه فکر کنی شاتل دزدی کرده...مک آدرس و غیر هم قابل -- هست:n06:(که البته به نظر من -- نشدی و خودت مصرف کردی حواست نبوده)
شما یک عکس گذاشتی وسطشو سانسور کردی پایینشو سانسور کردی انتظار داری سندیت داشته باشه؟؟
اصلا کل این ها را هم اگه دستنخورده باشه دلیل بر دزدی شاتل نیست:n02:
حالا چرا دانلود رایگانت را سانسور کردی؟
اگه دفعه دوم هست و باز هم پیش اومده پس قصدشون دزدی نبوده و اشتباهی چیزی داشتند(که تا دلت بخواد زیاد اتفاق میوفته و توی پارس آنلاین هم خیلی وقتا پشتیبان ها متوجه میشن و گیگی که از طرف کم شده رو بهش اضافه می کنند)
شما لطف کن علی الحساب عکس های ادیت نشده مصرف رو بزار شاید بتونیم به یک شوری برسیم