اگه به اندازه کافی نیرو داری بده به من چون اصلا اوایل کار استراتژی ساخت نیرو ندارم:41:
Printable View
اگه به اندازه کافی نیرو داری بده به من چون اصلا اوایل کار استراتژی ساخت نیرو ندارم:41:
یعنی 90 درصد ریس ها بر میگرده وقتی کنسل کنینقل قول:
---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
کسی هست بتونه 2 هفته اکانت منو بچرخونه ؟؟؟؟ البته از 2 شنبه دیگه !! چون دارم میرم تایلند و نیستم به مدت 2 هفته
ئه، مرتضي من به خاطر تو اومدم حالا تو ميخواي بري ؟ پريميومام رو بده دادم بهت :31:نقل قول:
به طور خلاصه : 1500 ال سي و 1500 اكس و 150 رم داره مرتضي! اكانتش رو كي ميخواد ؟ و يك ماه پريميوم هم داره كه هركي اكانت رو گرفت از خجالتم در مياد :31:
من خریدارم. می دونی میخواستم پرمیوم بگیرم... وقتی بدهکار باشم مجبورم از خونه برم بیرون
راستی از اولین باری که گفتی پرمیوم بگیر هنوز از خونه بیرون نرفتم:31:
-------------
به این نتیجه رسیدم که با ریف sad but true هیچ آهنگی جز sad but true ساخته نخواهد شد!
آخه علي رضا هم هست كه كلير شده ...
به هر حال اكانت مرتضي هست، صبر كن خودش بياد بين تو و علي رضا به يكدومتون ميده حالا ! فعلا روي من سيتره ...
به عنوان روستاي سوم، كي دوست داره نوبلش كنم ؟ :دي
مستر جون برگشتم به بازی. اگه اگه اگه را دستته می تونی اون 4 تا گلد رو پس بدی؟ :31: خیر ببینی اوضام بیریختهنقل قول:
برو بچ تربال باز یه سر به اینجا هم بزنن پشیمون نمیشن.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=416554
و اكنون ممد نوبل ترين ميسازد ! :8:
البته با باراك لول25 ، تا 9 كيلو اكس همينطور داره ساخته ميشه ولي ديگه نتونستم طاقت بيارم و حمله رو دادم :31:کد:http://en50.tribalwars.net/public_report/2d46f36ac9ab393a296c204bf70a3a07
3 كيلو ال سي هم گذاشتم توي روستا بمونن تا يكم علف بخورن ! بيچاره ها خسته شدن انقدر اينور اونور دويدن و دويدن تا ريسورس بيارن ! :27:
به هر حال ...
الان 3 تا نوبل من، يه فول نيوك، 3 تا روستا دارم و رنك 3 كانتينت هستم ! ( جدي خودمم ؟ :31: )
هركي اكانت رو ميخواد بگه، با هم راه مياييم :31:
البته يه چيز ديگه بگم، لول ريسورس ها توي ويليج اول كه ويليج اصليم هم باشه، همه 3 هست و كل چيزايي كه تا حالا ساختم رو از فارم گرفتم :31: روزي حدودا 500 كيلو از هر ريسورس ميتونين فقط با ويليج اول بكنن !
ديگه بسم الله !
میشه یکی ترین رو براش تعریف کنه : دی ؟نقل قول: